3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Søborgs bedste malerfirma med Søborgs bedste service

Leder du efter et malerfirma i Søborg? Eller skal du have lavet gulvslibning i Søborg? Så tøv ikke med at prøve vores online tilbudsforespørgsel eller ring til os. Vi står nemlig klar til at hjælpe jer med alt fra maling inde og ude, til at arbejde med det populære farvet spartel og til at slibe og efterbehandle jeres gulve.

maler søborg

Vi er et team af faglærte malere og malermestre med stor stolthed omkring vores erhverv. Du får flot arbejde til tiden og til en fair pris.

Malerarbejde og gulvservice i Søborg

Vi er perfektionistiske og passionerede omkring vores erhverv. Derfor får du altid branchens bedste håndværk, som er udført med de bedste produkter på markedet. Vi udfører alt inden for maler- og gulvarbejde i Søborg. Vi har alle mange års erfaring med følgende services:

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en snak, så kontakt os på tlf: 36 77 77 00 eller skriv til os på vores mail: info@malerfirmaet-egholm.dk. Eller du kan prøve vores online tilbudsforespørgsel.

Få malet inden- eller udenfor

Vi bruger nordens førende leverandør af maling, som altid giver os de bedste produkter. Derfor kan vi garantere holdbart malerarbejde både inde og ude.

Vores malere og malersvende rådgiver og vejleder dig til den rette type maling tilpasset dine ønsker og behov. Der findes nemlig et bredt udvalg af glans og finish, som har betydning for det endelige resultat. Vi har f.eks. både facademaling, vægmaling og gulvmaling med satin mat, semi mat og meget andet, men sammen finder vi den maling, som du mener kan opfylde dine ønsker og behov.

Vi udfører følgende typer arbejde inden for malerarbejde:

Vi ordner dine gulve så de bliver som nye

Vi er specialiseret i at slibe og efterbehandle trægulve uanset typen af træ. Derfor kan vi give dig et godt tilbud på slibning og behandling af dine gulve. Vi arbejder med markedets bedste produktmaskiner og malere/malermestre. Derfor er du garanteret at få et flot og holdbart resultat. Vi har også en udvidet 3 års garanti på alt arbejde uanset, om det er malerarbejde eller gulvslibning i Søborg. Vi udfører følgende inden for gulvservice:

Farvet spartel fra DETALE CPH i Søborg

Vi har grundet vores fag arbejdet med spartel i mange år. Vi har derfor også fulgt og udviklet os med den store trend, der er inden for DETALE CPH farvet spartel. Den populære spartel kan både bruges til badeværelse, vægge, gulve og overflader som bordplader.

For at skabe de flotteste resultater med disse produkter kræver det en indøvet teknik. Vores team har stor erfaring, og har taget kurser i lige netop dette.

Vi laver både spartel til badeværelser, møbler/overflader samt til opholdsrum. Vi benytter produkter fra de førende leverandører på markedet, så vi kan skabe de bedste og mest holdbare resultater. Vi benytter bl.a. spartelmasse fra DETALE CPH (tidligere KABE) samt fra KAOS designspartel.

Derudover benyttes en speciel og ekstra holdbar spartling af vådrum. Dernæst bruges naturligvis en almindelig spartel til vægge inden, de skal males.

Vi overholder pris, aftaler og deadlines i Søborg

Vi mener, at ovenstående er en selvfølge. Desværre hører vi tit om kunder, der har oplevet anderledes. Som en del af vores service, får du altid et tilbud på pris og tid for arbejdet. Dette bestræber vi os på altid at overholde. Vores malere og malermestre ved, at mange har deadlines og budgetter, som skal overholdes.

Derfor arbejder de altid efter at kunne overlevere et flot stykke arbejde til tiden og til rette pris. Vi er Søborgs mest pålidelige maler- og gulvservicefirma. For os er kundernes tilfredshed første prioritet, og vi kører derfor ikke før, du er 100% glad og tilfreds.

Bestil et uforpligtende tilbud online

For at efterleve vores kunders ønsker, har vi udviklet en online tilbudsforespørgsel. Dette har vi gjort, så du altid kan kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du behøver derfor ikke bruge din arbejdstid eller tid med børnene på dette. Formularen kan udfyldes 24 timer i døgnet og fra alle enheder.

Når formularen er udfyldt, kontakter vi dig. Du vil herefter modtage et tilbud på opgaven. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Vi har hurtig opstart i Søborg

Vi er indforstået med, at nogle kunder har brug for en hurtigt opstart. Derfor står vi også altid klar til at rykke hurtigt ud. Dette gælder både for gulvservice og malerarbejde i Søborg og omegn.

Du bestemmer altid selv, hvornår der skal være opstart, men tilbuddet om hurtigt opstart er en mulighed, hvis dette er en prioritet for dig. Vi har en afdeling få kilometer fra Søborg, og kan derfor rykke hurtigt ud til alle typer opgaver.

Vi bruger Nordens førende leverandører

Vi vil kun levere kvalitetsarbejde, og arbejder derfor kun med kvalitetsprodukter. Dette gælder både vores maling, som er en miljøvenlig maling, vores gulvmaskiner og efterbehandlingsprodukter, som er de bedste på markedet.

Når du skal have efterbehandlet dine gulve, kan dette gøres på forskellige måder. Du kan få oliebehandling, efterbehandling med lak eller en efterbehandling med lud. Her bruger vi udelukkende leverandører med produkter, som har lang holdbarhed. Så slipper du for at få ordnet gulve ofte. Vi er ikke den billigste maler i Søborg, men på den lange bane bliver du rigtig glad for både resultat og pris.

Til farvet spartel benytter vi det, som før hed KABE, men som nu har skiftet navn til DETALE CPH. De er førende inden for farvet spartel, og kan levere et stort udvalg at farver og strukturer.

Vi maler for både private og virksomheder i Søborg

Vi udfører maler- og gulvarbejde for virksomheder og private i Søborg. Begge med den samme forventet service fra os.

Tøv ikke med at kontakte os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel