3 års garanti
Danske Malermestre
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-16:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

KAOS Designspartel

KAOS Designspartel...
Hvad er det og hvad kan det ??

KAOS Designspartel er udviklet til professionelle.

 

Heri er der under udviklingen tænkt på at forenkle arbejdsprocesserne, sådan at vi som professionelle får de mest optimale arbejdskår samt prismæssigt står konkurrencestærkt på både produkt og tid. 

KAOS Designspartel er udviklet på et stenanslag, på den måde får vi et super stærkt produkt der ligeledes er fleksibelt og kan arbejde med dets underlag.

Vi kan levere alle farver til Jer efter NCS kode, det giver en frihed på ca. 2.000 farver at vælge imellem. Det er godkendt til vådzoner og kan bl.a spartles direkte på eksisterende fliser i badeværelser. Dvs. vi som malere kan stå for den fulde renovering af et badeværelses vægge og gulve, uden at kunden skal igennem de processer der indeholder nedrivning, bortkørsel og opbygning på ny. 

KAOS DESIGN certificerer professionelle håndværkere i brugen af deres produkt. Det giver øget produktkendskab, bedre forhandler rabatter samt at KAOS som producent henviser arb. opgaver til os, når de står med kunder såvel private som arkitekter der ønsker en opgave lavet med KAOS Designspartel.

Kurserne består af 3 moduler som kører enten på dags eller aften hold. Det er i meget korte træk nogle af de fordele det giver os som professionelle at arbejde med KAOS Designspartel.

KAOS Designspartel er udviklet til brug på gulve, vægge, møbler og lamper.
Det skaber en rå men stadig en smuk finish i rummet hvor du kan få dit inventar til at passe med farven på væggen.

KAOS spartel serie består af 12 faste farver men kan tones i lige præcis den farve du måtte ønske.
Ingen begrænsninger, giver et uanet antal muligheder for at style dit hjem netop efter dit ønske.

Rent nordisk look med en rå struktur

map-markerchevron-rightlinkedin-squarephoneenvelopeangle-rightfacebook-official