3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Gulvmaling

SLIDSTÆRK GULVMALING MED LANG HOLDBARHED

gulvmaling

Vi maler alt fra gulv til loft

Uanset om dit gulv er af træ, beton eller gulvfliser, så kan gulvmaling være en rigtig god løsning, når det trænger til en opfriskning.

For at vælge den helt rigtige gulvmaling, skal du tage hensyn til, hvilket materiale dit gulv er lavet af, og hvor meget gulvet bliver gået på.

Gulvmalingen skal have en tilpas slidstyrke til at kunne holde til de mange aktiviteter på gulvet.

gulvmaler

Ønsker du yderligere information om os som gulvmaler?

Har du spørgsmål til malerarbejde eller gulvservice kan du altid kontakte os på:
Tlf: 36777700
Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk
Eller prøv vores online tilbudsforespørgsel

Vælg den rette type gulvmaling

Om du skal have en olie- eller vandbaseret gulvmaling afhænger af, hvor meget, der bliver gået på gulvet, samt hvor meget det bliver belastet.

Epoxy- eller vandbaseretmaling?

Hvis dit gulv er meget udsat for slid, så bør det males med Epoxy maling mens gulve, som ikke er lige så udsat for slid, kan males med en vandbaseret gulvmaling. Vandbaseret gulvmaling er oftest den rigtige løsning de fleste steder indendørs og giver et flot gulv.

få malet gulv

Vores medarbejdere

Alle vores medarbejdere er faglærte, og har mange års erfaring. De ved derfor, hvordan de skaber det flotteste og mest holdbare resultat. Alle hos Malerfirmaet Egholm yder en mere end forventet service.

Privat eller erhverv?

Vi servicere både private og virksomheder. Vi ved, at virksomheder kan have lidt mere slitage på gulvene. Dette tager vi selvfølgelig højde for, når vi rådgiver til valg af maling.

Du vil altid opleve god service, punktlighed og flotte holdbare resultater. Vi samler på gode langvarige kunderelationer - det giver både gladere medarbejdere og kunder.