3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Tapetsering

OPSÆTNING AF TAPET, VÆV OG FILT

Hos os finder du tapetsering af høj kvalitet, stor fleksibilitet og punktlige faglærte malersvende, med sans for detaljerne, som med garanti sikrer dig et holdbart resultat.

Når du bestiller en maler, køber du også malingen og det er en tillidssag

Malerfirmaet Egholm står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder til det bedste resultat. Hvis du mangler inspiration til istandsætning kommer vi gerne med vores input til malerarbejdet.

Danske Malermestre

Ankenævn og garantiordning

Malerfirmaet Egholm er naturligvis omfattet af Danske malermestres garantiordning. Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt.

Det dækker Garantiordningen

Hvis et medlem mod forventning ikke retter sig efter Ankenævnets afgørelse, vil Danske Malermestres garantiordning sørge for at mangler ved arbejdet bliver udbedret uden omkostninger for dem.

Læs mere om garantiordningen her

Vi har testet forskellen på populært maling både blandt privat forbrugere og malere.

Vi har testet forskellen på populært maling både blandt privat forbrugere og malere. Malerfirmaet Egholm er naturligvis omfattet af Danske malermestres garantiordning. Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Resultatet er desværre ikke så overraskende for os.

Rengøring og husholdningskemi

For at opnå gode resultater med maling, skal overfladen altid være ren og tør, inden behandlingen startes. Malingfjerner og andre specialrengøringsmidler fjerner gammelt snavs. Til alm. rengøring findes også effektive produkter i sortimentet.

Skal der kraftigere midler til at få overfladerne rene nok til ny maling, er der forskellige typer kemi, der kan klare selv genstridige pletter og indgroet snavs.

Kemikalier bruges til at fortynde maling og afsyring af møbler.
map-markerchevron-rightlinkedin-squarephonecaret-rightenvelopeangle-rightfacebook-official