3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Silkecement

Silkecement er et slidstærkt kvalitetsprodukt, der forener looket fra betongulvet med komforten fra et almindeligt gulv.

Hvad er Silkecement? 

Strukturen skabes ved hjælp af en fin cementmasse, som skaber et råt og nordisk look. Grundet finheden i cementen vil overfladen være glat og ensartet og dermed nem at rengøre. Produktet er lavet til professionelt brug, og kræver certificering for at få lov til at bruge det.

Produktet fungerer som en spartelmasse, hvilket gør det fleksibelt at arbejde med. Det egner sig til en lang række overflader, som du kan læse mere om nedenfor. 

Fordelene ved Silkecement 

 • Eksklusivt og flot look 
 • Holdbart ved professionel udførsel 
 • Høj komfort i overfladen 
 • Mange muligheder 
 • Kan lægges på næsten alle overflader 
 • Rengøringsvenligt 

Ulemperne ved Silkecement 

 • Bekosteligt priser starter fra 30.000 kr. for 10 kvm
 • Kræver en del vedligeholdelse hvis det skal forblive pænt 
 • Kan ikke rette op på forkert fald 
 • Alt sanitet skal fjernes og genmonteres 

Malerfirmaet Egholm tilbyder følgende indenfor Silkecement 

 • Gulve i beton med eksklusivt look, god komfort og høj slidstyrke 
 • Lækre vægge med naturligt spil som i beton 
 • Trapper i beton look, som er nemme at holde 
 • Giv badekarret et nyt look med Silkecement 
 • Udendørs på terrassen og i swimmingpools 
 • Badeværelser og vådrum 

Hvilke typer Silkecement skal bruges til hvilke rum 

For at opnå det bedste resultat, skal man vælge den rette type Silkecement. Der er forskellige produkter alt efter, om produktet skal bruges inde eller ude. Samtidig er det også vigtigt, at man vælger den rette Silkecements kollektion til den rette overflade. Alt det er vi uddannet i, og kan rådgive og hjælpe med. 

Opnå betonlook med Silkecement 

Silkecement er en fin cementmasse, som kan bruges på næsten alle overflader. Den spartles på, og giver et betonlook med et flot spil på den overflade den påføres. Hos Malerfirmaet Egholm er vi certificeret i produktet og kan sørge for, at det får den mængde spil, som du ønsker.  

Få betonlook på badeværelse og vådrum 

En af de mange fordele ved Silkecement er, at det er CE godkendt. Det betyder, at man uden at skulle fjerne eksisterende fliser, vil kunne lægge Silkecement ovenpå, og skabe et nyt og moderne look. Udover at det giver et lækkert råt look, er Silkecement også meget hygiejnisk og nemt at rengøre og vedligeholde. 

Typer af Silkecement: 

Planum - Til gulve i tørre rum, har høj slidstyrke og store krav til trykstyrke/slitage. Kan f.eks. bruges til køkken, stue og andre opholdsrum. Denne udgave bruges, hvis der ikke ønskes meget spil i overfladen. 

Mono - Dette er et standardprodukt med samme egenskaber som Planum blot med en større mængde spil. 

Robust - Dette er en 2 komponent Silkecement, som er enormt slidstærk. Det er dette produkt, vi bruger, når vores kunder ønsker betonlook udendørs på terrassen, i pools og lignende.  

Komplet - Denne Silkecement bruger vi, når kunderne ønsker overfladerne i badeværelset og andre vådrum i et betonlook. Den er komplet vandtæt, og egner sig også godt i direkte vådzoner.   

Metallic - Hvis du ønsker et metallic look, er Silkecement Metalic det rette valg. Vi bruger produktet til at skabe det ekstra look med metalisk look i f.eks. bronze, sort eller sølv, men også mange andre farver. 

Stucco - Vi har gode erfaringer med denne type Silkecement, og bruger den til at skabe vægge i et lækkert betonlook for vores kunder. 

Farveudvalg i Silkecement 

Ligemeget om du er til stærke, metalliske eller mere afdæmpede farver kan vi hjælpe dig. Silkecement kommer nemlig i 12 lækre farver, som kan matche ethvert behov. Nedenfor kan du se farveudvalget, som vi hos Malerfirmaet Egholm tilbyder:

Holdbarhed på Silkecement 

Silkecement er lavet til at kunne fungere i danske hjem. Det betyder, at den også kan klare hverdagens slid og udfordringer. Vi vælger den korrekte slidstyrke ud fra hvilken overflade, produktet skal lægges på. 

Silkecement direkte ovenpå fliser og klinker 

Hvis du ønsker et badeværelse med Silkecement, behøver du ikke at fjerne eksisterende fliser eller klinker. Vi sørger for at bruge de nødvendige produkter og udstyr til at lave et flot og holdbart betonlook, som tåler hverdagens brug. 

Silkecement på træoverflader, konstruktioner etc. 

Nogle af Silkecements serier er velegnet til brug på trækonstruktioner og træoverflader. Vi sørger for, at der altid vælges den korrekte serie til den enkelte overflade. Samtidig er vi certificeret i produkterne fra Silkecement og ved derfor, hvilken udførsel den enkelte overflade kræver for det pæneste og mest holdbare resultat. 

Silkecement og gulvvarme 

Mange af vores kunder ønsker at give eksisterende gulve nyt liv med Silkecement. Hvis du har gulvvarme, kan du uden problemer få Silkecement og dermed et betonlook på dine gulve.

FAQ om Silkecement

Hvad er Silkecement?

Silkecement er en farvet spartel, som bruges til at skabe et råt og beton lignende look.

 

Hvordan påføres Silkecement?

Silkecement kræver professionel påførsel og påføres derfor er certificerede

 

Hvor kan man bruge Silkecement?

Silkecement kan bruges på overflader både ude og inde. Det vil sige vægge, gulve, terrasser, badeværelser, swimmingpools og meget mere

 

Hvor købes Silkecement?

Silkecement er et professionelt produkt, og du køber gennem din certificerede maler sammen med udførslen af arbejdet.