3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

DETALE CPH spartling

DETALE CPH - Farvet spartelmasse

Farvet spartel

KABE har skiftet navn til DETALE CPH, men produkt og farvesortiment er stadig det samme.

DETALE CPH var nogen af de første til at slå igennem med den farvede spartelmasse, som senere skulle blive en af tidens største trends.

DETALE CPH som produkt

Produktet giver dig smukke, levende overflader, hvor du ønsker. DETALE CHP's spartelmasse er specielt populært på vægge, gulve og forskellige overflader som f.eks. bordplader og spiseborde.

Skab nyt liv på gamle overflader

Få nyt liv i dit køkken, få betonlook i dit badeværelse eller få specielle farvede gulve i rum, der trænger til noget unikt.

Muligheder er mange, med DETALE CPH.

VI UDFØRER ENHVER FORM FOR DETALE CPH SPARTLING

 

Detale cph i vådrum

Hvorfor bruger vi DETALE CPH spartel?

Hos Malerfirmaet Egholm følger vi altid udviklingen af produkter i vores branche. DETALE CPH er nogle af dem, der har størst succes med farvet spartelmasse.

DETALE CPH har det flotteste farveudvalg

Dette sker både fordi, at deres farveudvalg et ekstremt bredt og trendy. Men også fordi, at de har udviklet de bedste produkter, som har lang holdbarhed, kan tåle en del rengøring og er forholdsvis vedligeholdelsesfri.

Vi er specialister i farvet spartel

Vi har siden produkterne kom frem specialiseret os i brugen af disse. Vi er derfor trygge og kompetente til at arbejde med de ellers ret svære produkter. Vi ved, hvordan man opnår det ønskede resultat ved muligt.

Hvad er DETALE CPH?

DETALE CPH er en dansk virksomhed, der har udviklet flere typer farvet spartelmasse med struktur. Spartelmassen skaber levende og flotte vægge, og er blevet et kæmpe hit i de danske hjem.

Produkterne passer godt ind i den nordiske stil med det industrielle look, som hitter lige nu.

Få den rette struktur

Der er udviklet flere forskellige typer spartelmasse, så man kan få lige den struktur og grovhed, man ønsker.

Vi finder altid den rigtige farve, påføringsmetode og struktur til dine rum.

Hvor kan man bruge farvet spartel?

Der er næsten ingen grænser for, hvor man kan bruge produkterne. De fleste benytter dem til vægge, lofter, gulve og overflader, der trænger til nyt liv.

Kan man bruge DETALE CPH i vådrum?

Badeværelser i betonlook er populært som aldrig før. DETALE CPH har derfor også udviklet KC14 Classic, og KC14 Raw. Begge kan benyttes på badeværelset, dog benytter vi dem ikke i vådzonerne.

Vi ved dog, at der bliver arbejdet på at udvikle et produkt, der er stærkt nok til dette.

Der er masser af farvemuligheder, hvis du ønsker DETALE CPH i vådrum. Vi vil sammen vælge den farve, som matcher dine ønsker bedst. Nedenfor kan du se et eksempel på et badeværelse, der har blevet behandlet med farvet spartelmasse. 

Vores medarbejdere er yderst kompetente

Lad vores kompetente medarbejdere stå for at udføre arbejdet med DETALE CPH. Så er du sikker på, at arbejdet bliver gjort rigtigt første gang. Det kan være dyrt, at skulle prøve sig frem selv og resultatet bliver sjælendt lige så godt.

Hvad er fordelene ved DETALE CPH spartel?

Farvet spartel er på mange måder en helt ny trend i de danske boliger. DETALE CPH var under navnet KABE CPH med til at starte denne trend. 

Når du bruger farvet spartel, skaber du en ny struktur på din vægge eller overflader. Det er en god og billig måde, at skabe et nyt look i din bolig.

Farvet spartel

Holdbarheden er i top

Vi benytter DETALE CPH fordi, at de har en holdbart produkt, som med den rette påføring skaber fantastiske resultater. Det kan være svært at påføre, hvis ikke man har erfaring med dette.

DETALE CPH følger tidens trends, og har altid de mest populære farver og nuancer på lager. Farveudvalget er bredt og flot, og det er vores kunder glade for.

Vores erfaring med farvet spartel

Vi har mange års erfaring i branchen, og har altid arbejdet med spartel. Vi har derfor kompetencerne til at påføre den farvede spartel med den rette struktur.

Det gode resultat kræver erfaring

Mange har svært ved selv at opnå det ønskede resultat med produktet. Det kan nemlig være svært at arbejde med, hvis man ikke har erfaring med det.

Kontakt os på:
Tlf: 36 77 77 00
Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

FAQ om Detale cph


Hvad er DETALE CPH?

DETALE er en farvet spartelmasse, som man bruger til at give sine vægge struktur og nyt liv. Massen egner sig til vægge, vådrum, overflader som bordplader og andre møbler, samt gulve. Det giver et råt, og flot look. Der findes en bred vifte, af farver man kan vælge i mellem. Det er utroligt slidstærkt, og giver flotte resultater. Ulempen ved DETALE er, at det kan være rigtig svært at påføre, hvis ikke man har erfaring med det.

Hvordan påføres DETALE?

1. Opsæt tape i alle kanter, som ikke skal have farvet spartel. Ligesom når du maler.
2. Spartel arealet 2 gange, med cirka 16 timers mellemrum.
3. Fjern tapen efter lag nr 1, inden massen størkner
4. Påfør tapen igen inden lag nr.2
5. Fjern igen tapen inden, at lag nr.2 størkner.
6. Slib det spartlede areal med korn 180/220 i cirkler.
7. Påfør top coat af 2 omgange med 1-2 timers mellemrum


Hvad er DETALE CPH?

DETALE CPH er præcis det samme som DETALE CPH. Firmaet har bare valgt at skifte navn.


Hvor købes farvet spartel?

Vi køber vores farvede spartel direkte gennem DETALE eller KAOS designspartel. Dette er de produkter, som vi tilbyder vores kunder. Det er markedets bedste produkter med det flotteste farveudvalg.