3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Massivt plankegulv

VI UDFØRER ENHVER FORM FOR MASSIVT PLANKEGULV

Massivt trægulv består af den samme træsort hele vejen igennem, og er næsten ikke til at slide op. Det kan slibes utroligt mange gange uden, at det bliver grimt. Et massivt trægulv er et naturprodukt, hvilket betyder, at det arbejder. Når luftfugtigheden stiger eller falder udover det normale, som det gør i Danmark, skal du være forberedt på, at træet kan trække sig sammen eller udvide sig. Sker dette, kan det efterlade sprækker i større eller mindre grad, svindrevner mellem brædderne eller danne det man kalder "vaskebræt" effekt.

Hvis du vælger et massivt plankegulv, får du et gulv, der holder hele livet. Denne form for gulv holder sig smuk, er med til at bidrage til et sundt indeklima, egner sig til gulvvarme og er konkurrencedygtig i pris.

Sørg for at tænke over, hvilken træsort du ønsker, hvad der passer bedst til dit hjem eller arbejdsplads og om det skal være dansk træ osv.

I langt de fleste tilfælde skal du vælge imellem to trækvaliteter, nemlig natur eller select. Naturplanker har et mere levende udtryk med spredte knaster og farvespil, hvor select har et mere ensartet udseende hele vejen igennem og dermed også en roligere struktur.