3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Vådrumsspartling

VI UDFØRER ENHVER FORM FOR VÅDRUMSSPARTLING

Vi anvender vådrumsspartel til pletspartling og fuldspartling på gipsplader, puds og beton især på badeværelser eller andre lokaler, hvor der er tendens til fugt. Vådrumsspartel er en fugtstabil spartelmasse til vådrum.
Vådrumsspartelmasse er meget nemt at spartle på væggen. Efter tørring er den lidt hård at slibe i.

Hvad er vådrumsspartel?

Vådrumsspartel er en specielt fugtstabil spartelmasse, som benyttes i rum, der er udsat for en stor mængde fugt. Dette er f.eks. badeværelser og andre rum, hvor man har meget vand og fugt.
Vådrumsspartel alene er ikke nok til et rum med høj fugt. Der skal efterfølgende også benyttes en vådrumsgrunder. Spartlen er specielt vigtig på de steder, der er i direkte kontakt med vand. f.eks. inde i brusekabinen, hvor store mængder vand kan være hårdt for væggene.

Hvor benyttes vådrumsspartel?

Som tidligere nævnt er det særligt vigtigt med vådrumsspartel i vådzonerne på badeværelset. Altså de steder, hvor store mængder vand rammer væggene direkte. Dette er b.la i brusekabinen, rundt om badekaret eller andre steder, hvor der ofte er samlinger af vand. Uden for vådrumszoner kan almindelig spartelmasse godt benyttes. Dog kan man også bruge vådrumsspartel, hvis man vil være sikker.

Hvilke materialer kan vi lave vådrumsspartel på?

Våsrumsspartel kan hæfte på en lang række materialer. Oftes benytter man det på badeværelsesmaterialer som: Beton, puds, gipsplader, og letbeton. Alle disse materialer kan vådsrumsmasse hæfte godt på. Når vi har vådrumsspartlet, sliber vi efterfølgende for de fine 'striber', som ikke kan undgåes under arbejdet.