3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Vådrumstapet

Hvad er vådrumstapet?

Vådrumstapet, eller også kaldet vinyltapet, har en slidstærk overflade, som er modstandsdygtig mod fugt. Det er et tapet, der oftest bruges på badeværelset eller køkkenet. Tapetet er vandafvisende og resistent overfor damp. Materialet er derfor lavet til at kunne håndtere store temperaturforskelle.

Hvor benyttes vådrumstapet?

Vådrumstapet er oplagt at bruge til en god løsning på badeværelset. Der kommer ofte fugt i et badeværelse, hvorfor vådrumstapet både er god mod fugt og samtidig ser godt ud.

Benyt ikke vådrumstapet i selve brusenichen.

Flere benytter sig også af vådrumstapet i køkkenet, da det er nemt at rengøre med en fugtig klud.

Hvorfor benytter man vådrumstapet?

Der er ingen tvivl om, at vådrumstapet er særdeles modstandsdygtig mod fugt, hvilket gør, at mange vælger denne løsning til deres badeværelser. Dens levetid er ofte længere end andre tapeter på grund af dens slidstyrke.

Udover det kan det være en billigere måde at skifte klinkerne ud på badeværelset med. Tapetet kan fås i flere mønstre og farver, som gør det nemt at puste nyt liv i rummet med.

Vådrumstapet er mindst lige så fint, holdbart og vandafvisende som klinker i et badeværelse.

Skal du have vådrumstapet?

Det er vigtigt at få monteret vådrumstapet korrekt og vælge godkendte materialer, da man dermed undgår fejl, som kan give fugtskader på sigt.

Tapetsering kræver en del teknik, og kan hurtigt virke uoverskueligt at give sig i kast med. Det er derfor vigtigt at vælge erfarne og faglærte malermestre til opgaverne. Dermed er du også garanteret gode resultater i mange år fremadrettet.

Med vores mange års erfaringer med tapetseringsarbejde ønsker vi forsat at kunne yde den bedste service og sikre resultater af høj kvalitet.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 32 70 28 09

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Du kan også prøve vores tilbudsforespørgsel her.