3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

KAOS designspartel

KAOS designspartel til professionelle

Hvad er KAOS designspartel og hvad kan det? Find svarene herunder:

KAOS designspartel er en spartel udviklet til professionelle og bruges til din væg, gulv, loft og møbler. Produktets farver er inspireret ud fra det nordiske, hvilket gør dem tidløse og passer ind i hjemmet i mange år.

Fordelene ved designspartel produktet er ikke til at tage fejl af. Det er yderst stærkt og hårdt i materialet og minder i hårdheden om cementbaserede produkter. Hvor cementbaserede produkter er hårde og mindre fleksible, er designspartel produktet meget fleksibel, hvilket gør det nemt at arbejde med. Se flere fordele her.
Bedste malerfirma i Fredensborg 

Arbejdsprocessen på KAOS designspartel

Der er tænkt på at forenkle arbejdsprocesserne for professionelle under udviklingen af produktet. Vi, som professionelle, får dermed de mest optimale arbejdskår og står prismæssigt konkurrencestærkt på både produkt og tid.

KAOS Designspartel er udviklet udfra et stenanslag, bindemiddel og flere additiver. Det gør at produktet får den hårdhed, der minder om cement, og ligeledes bevarer en utrolig fleksibilitet. Produktet er derfor nemt at håndtere og arbejde med.

Udvalg af KAOS designspartel farver

KAOS spartel serie består af 12 faste farver, der kan tones i præcis den farve du måtte ønske.
Der er ingen begrænsninger, hvilket giver et uanet antal muligheder for at style hjemmet efter eget ønske. Vi kan levere alle farver efter NCS paletten, hvilket giver en frihed på ca. 2.000 farver at vælge imellem. Det er godkendt til vådzoner og kan blandt andet spartles direkte på eksisterende fliser i badeværelser. Det betyder at vi, som malere, kan stå for den fulde renovering af vægge og gulve på i et badeværelse uden at kunden skal igennem de processer, der indeholder nedrivning, bortkørsel og opbygning på ny.
Kaos designspartel i NordsjællandFarvet spartelmasse til bolig 

En farvet spartel til professionelle

KAOS DESIGN certificerer professionelle håndværkere i brugen af deres produkt. Det giver et øget produktkendskab og bedre muligheder for rabatter til forhandlere. Derudover gør det at KAOS, som producent, henviser arbejdsopgaver til os når de står med kunder, såvel private som arkitekter, der ønsker en opgave lavet med KAOS designspartel.

Hvor kan produktet benyttes 

KAOS designspartel er udviklet til brug på eksempelvis gulve, vægge, møbler og lamper.
Det skaber en rå og smuk finish i rummet, hvor du kan få dit inventar til at passe med farven på væggen.

Der er to varianter; den mere rå og rustikke spartelmasse ved navn RAW eller den fine og glattere spartelmasse ved navn FINE. Det er også muligt at kombinere de to varianter for et helt tredje udseende.

Ønsker du at høre mere?

Så kontakt os på:
Tlf: 32 72 95 46
Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk
Eller prøv vores tilbudsforespørgsel

Farvet spartel i Nordsjælland