3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Væg & Loftmaling

VI UDFØRER ENHVER FORM FOR VÆG OG LOFTMALING

Hos os finder du miljøvenligt kvalitetsmaling, stor fleksibilitet og punktlige faglærte malersvende, med sans for detaljerne, som med garanti sikrer dig et holdbart resultat.

maling af væg og loft

Vægmaling

Valg af vægmaling er vigtigt alt efter, hvilket rum og funktion der er tale om.

Køkkenet er det, de fleste betegner som hjemmets hjerte. Det er her, at familie og venner mødes efter en lang dag og uge på arbejde eller i skole. Der bliver lavet mad, lavet lektier, hygges og tales. Udover det, så er køkkenet også et af de rum, hvor valget af maling har stor betydning, da det er her man opholder sig i længere tid. Der skal fx tages stilling til glans, vaskbarhed og hvilke stoffer/materialer malingen indeholder.

Loftmaling
For at opnå gode resultater med maling, er det vigtigt, at overfladen, der skal males altid er ren og tør inden behandlingen startes. Malingfjerner og andre special rengøringsmidler kan fjerne alt det gamle snavs. Til almindelig rengøring findes også effektive produkter i sortimentet. Hvis overfladerne er meget beskidte og svære at få rene, skal der kraftigere midler i brug for at få dem ordentligt rene. Der findes forskellige midler, som kan klare jobbet. Andre kemikalier bruges til at fortynde maling eller til afsyring af møbler.

 

Når du bestiller en maler, køber du også malingen.

Du behøver ikke at gå ud og lede efter den bedste maling i butikkerne og muligvis ende med at købe maling, som ikke lever op til dine behov. Når du bestiller en maler, køber du nemlig også malingen med. Så er du sikret den bedste maling til netop dit projekt.

map-markerchevron-rightlinkedin-squarephoneenvelopeangle-rightfacebook-official