3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler i Ballerup

Malerfirma i Ballerup med den bedste service

Leder du efter en maler i Ballerup, der kan hjælpe med malerarbejde eller gulvslibning? Så tøv ikke med at prøve vores online tilbudsforespørgsel eller ring til os. Vi står nemlig klar til at hjælpe jer med alt fra maling inden- og udendørs, indfarvet spartelmasse til vægge samt slibning og efterbehandling af jeres gulve.

Bedste maler i Ballerup 

Vi er et team af faglærte malere og malermestre med stor stolthed omkring vores erhverv. Vi leverer flotte resultater til tiden og til en fair pris.

Malerarbejde og gulvservice i Ballerup

Vi er perfektionistiske og passionerede omkring vores erhverv. Derfor får du altid branchens bedste håndværk, som er udført med de bedste produkter på markedet. Vi udfører alt inden for maler- og gulvarbejde i Ballerup. Vi har mange års erfaring med følgende services:

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, så kontakt os på tlf: 36 77 77 00 eller skriv til os på mail: info@malerfirmaet-egholm.dk. Du kan også prøve vores online tilbudsforespørgsel.

Få malet indendørs eller udendørs

Vi bruger nordens førende leverandør af maling, som altid giver os de bedste produkter. Derfor kan vi garantere holdbart malerarbejde både inde og ude.

Vores malere og malersvende rådgiver og vejleder dig til den rette type maling tilpasset dine ønsker og behov. Der findes nemlig et bredt udvalg af glans og finish, som har betydning for det endelige resultat. Vi har f.eks. både facademaling, vægmaling og gulvmaling med satin mat, semi mat og meget andet, men sammen finder vi den maling, som du mener kan opfylde dine ønsker og behov.

Vi udfører følgende typer arbejde inden for malerarbejde:

Bedste malerfirma i Ballerup

Vi ordner dine gulve så de bliver som nye

Vi er specialiseret i at slibe og efterbehandle trægulve uanset typen af træ. Derfor kan vi give dig et godt tilbud på slibning og behandling af dine gulve. Vi arbejder med markedets bedste produktmaskiner og malere/malermestre. Derfor er du garanteret et flot og holdbart resultat. Vi har også en udvidet 3 års garanti på alt arbejde uanset, om det er malerarbejde eller gulvslibning i Ballerup. Vi udfører følgende inden for gulvservice:

Farvet spartel fra DETALE CPH i Ballerup

Vi har grundet vores fag arbejdet med spartel i mange år. Vi har derfor også fulgt og udviklet os med den store trend, der er inden for DETALE CPH farvet spartel. Den populære spartel kan både bruges til badeværelse, vægge, gulve og overflader som bordplader.

For at skabe de flotteste resultater med disse produkter kræver det en indøvet teknik. Vores team har stor erfaring, og har taget kurser i lige netop dette.

Vi laver både spartel til badeværelser, møbler/overflader samt til opholdsrum. Vi benytter produkter fra de førende leverandører på markedet, så vi kan skabe de bedste og mest holdbare resultater. Vi benytter bl.a. spartelmasse fra DETALE CPH (tidligere KABE) samt fra KAOS designspartel.

Derudover benyttes en speciel og ekstra holdbar spartling af vådrum. Dernæst bruges naturligvis en almindelig spartel til vægge inden, de skal males.

Vi overholder pris, aftaler og deadlines i Ballerup

Vi mener, at ovenstående er en selvfølge. Desværre hører vi tit om kunder, der har haft andre oplevelser. Som en del af vores service, får du altid et tilbud på både pris og tidshorisont for arbejdet. Dette bestræber vi os på altid at overholde. Vores malere og malermestre ved, at mange har deadlines og budgetter, som skal overholdes.

Derfor arbejder de altid efter at kunne overlevere et flot stykke arbejde til tiden og til den rette pris. Vi er Ballerups mest pålidelige maler- og gulvservicefirma. For os er kundernes tilfredshed første prioritet, og vi kører derfor ikke før, at du er 100% glad og tilfreds.

Få udført malerarbejde og gulvslibning i Nordsjælland 

Bestil et uforpligtende tilbud online

For at efterleve vores kunders ønsker, har vi udviklet en online tilbudsforespørgsel. Dette har vi gjort, så du altid kan kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du behøver derfor ikke bruge din arbejdstid eller tid med børnene på dette. Formularen kan udfyldes 24 timer i døgnet og fra alle enheder.

Vi leverer malerarbejde i alle områder i Ballerup lige meget, om det er i Ballerup Syd, Ballerup Nord, Måløv, Skovlunde, Egebjerggård, Pederstrup eller om det er en villa på Strandvejen. Alle får samme gode behandling samt den samme flotte og holdbare løsning.

Når formularen er udfyldt, kontakter vi dig. Du vil herefter modtage et tilbud på opgaven. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Vi har hurtig opstart i Ballerup

Vi er indforstået med, at nogle kunder har brug for en hurtigt opstart. Derfor står vi også altid klar til at rykke hurtigt ud. Dette gælder både for gulvservice og malerarbejde i Ballerup og omegn.

Du bestemmer altid selv, hvornår der skal være opstart, men tilbuddet om hurtigt opstart er en mulighed, hvis dette er en prioritet for dig. Vi har en afdeling få kilometer fra Ballerup, og kan derfor rykke hurtigt ud til alle typer opgaver.

Vi bruger Nordens førende leverandører

Vi vil kun levere kvalitetsarbejde, og arbejder derfor kun med kvalitetsprodukter. Dette gælder både vores maling, som er en miljøvenlig maling, vores gulvmaskiner og efterbehandlingsprodukter, som er de bedste på markedet.

Når du skal have efterbehandlet dine gulve, kan dette gøres på forskellige måder. Du kan få oliebehandling, efterbehandling med lak eller en efterbehandling med lud. Her bruger vi udelukkende leverandører med produkter, som har lang holdbarhed. Så slipper du for at få ordnet gulve ofte. Vi er ikke den billigste maler i Ballerup, men på den lange bane bliver du rigtig glad for både resultat og pris.

Til farvet spartel benytter vi det, som før hed KABE, men som nu har skiftet navn til DETALE CPH. De er førende inden for farvet spartel, og kan levere et stort udvalg at farver og strukturer.

Referencer fra udført malerarbejde i Ballerup

Vi udfører maler- og gulvarbejde for både virksomheder og private i Ballerup. Begge med den samme forventet service fra os.

Vi har af flere omgange renoveret vægge og gulve på Skovvejens skole Øst, som er beliggende i Ballerups smukke grønne omgivelser. Her kan børnene i alle aldersgrupper udfolde sig i det kreative og grønne miljø.

Fritidsklubben i Lundegården ligger i langhuset ved Skovvejens skole i samme bygning som fodboldklubben. Klubben ligger i et skønt naturområde tæt på skov. Der har vi også bidraget til renovering af klubbens rammer og faciliteter.

Børnehuset VillaKulla er et andet godt eksempel på en institution i Distrikt Skovlunde i Ballerup kommune, som Malerfirmaet Egholm også har udført maler-og gulvarbejde for.

Malerfirmaet-Egholm referencer
Malerfirmaet-Egholm referencer
Malerfirmaet-Egholm referencer

Tøv ikke med at kontakte os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel