3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler i Humlebæk

Dit malerfirma i Humlebæk

Alt fra facademaling- og slibning, til gulvservice og almindeligt malerarbejde inde- og udendørs. Vi kan stå for dele eller hele maler- og gulvarbejdet hos dig i Humlebæk.

Malerfirmaet Egholm er den bedste maler i Humlebæk, og leverer den bedste gulvservice/gulvslibning. Alle vores malere er faglærte og uddannet i Danmark. Det betyder, at du får en maler i Humlebæk, som leverer kvalitets malerarbejde eller gulvarbejde.

maler i humlebæk

Få Humlebæks bedste service fra Humlebæks bedste malerfirma

Vi er ikke den billigste maler i Humlebæk, men vi er uden tvivl de bedste. Du vil opleve en god service og et godt håndværk. Vi kan rådgive dig til den rette farve, struktur og glans, og med vores maling fra Sigma coating vil du få flotte og holdbare maler resultater. Vi leverer følgende inden for malerarbejde i Humlebæk:

Malerarbejde og gulvservice i Humlebæk

Vi arbejder inden for 2 felter hos Malerfirmaet Egholm. Vi arbejder med gulvservice og malerarbejde. Vi er specialiseret i begge dele, og har uddannede malere til det hele. Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvordan du opnår de ønskede resultater. Vi udfører følgende typer arbejde:

Vi ordner dine gulve så de bliver så gode som nye

Vi er eksperter i gulvslibning og efterbehandling af gulve. Det er en af vores kernekompetencer, og vi er ekstremt perfektionistiske omkring det. Med vores arbejde får din bolig eller virksomhed i Humlebæk gulve så gode som nye. Vi tilbyder dig altid efterbehandling af dine gulve, så de holder sig flotte og blanke i længere tid. Vi kan levere følgende inden for gulvservice og gulvarbejde:

Slibning af lamelparket-, massivt planke og egeparketgulve
Efterbehandling af gulve

malerfirma i humlebæk

Farvet spartel på badeværelse, gulve, vægge og møbler/overflade

Hvis man følger med i boligindretning, kan man ikke undgå at have bemærket denne trend. Farvet spartel giver et råt og moderne look og kommer i mange farver. Du kan få noget, der ligner betongulve på badeværelse eller i andre rum.

Man kan bruge den farvede spartel på din bordplade for at friske looket op. Eller du kan få ny struktur, udtryk og farve på dine vægge. Kun fantasien sætter grænser, når vi med produkter fra KABE/Detale og Kaos Design Spartel forvandler dit hjem til en moderne og lækker bolig.

Hvis du skal have spartel i vådrum, kræver dette nogle specielle produkter, der kan tåle den store mængde fugt/vand. Her hjælper vi dig med at få de rigtige og mest holdbare produkter til dette. Det samme gælder, hvis du skal bruge farvet spartel på gulve. Her skal der bruges en anden slidstyrke end f.eks. farvet spartel på vægge.

Få flot og holdbart malerarbejde i Humlebæk

Som vores navn meget godt beskriver, er vi et malerfirma. Vi leverer alt indenfor malerarbejde, maling af vægge, døre, facader, hegn og meget mere.

Vi har både erfaring med maling indendørs og maling udendørs. Det betyder, at du kan få malet vægge, gulve, lofter og alt andet inden for dette, samtidig med at vi kan være din facademaler i Humlebæk og omegn. Vores maling fra Sigma er specielt udviklet til at passe dine behov. Vi bruger miljøvenlig maling, facademaling eller vi kan bruge Sigma Fresh Air for et bedre indeklima.

Hvis du skal have træbeskyttelse i Humlebæk, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi kan alt inden for træværk på enten hus eller hegn.

Bestil et uforpligtende tilbud online

Bestil malerarbejde i Humlebæk nemt og enkelt med vores online tilbudsforespørgsel. Du kan selvfølgelig også bestille gulvservice i Humlebæk igennem denne formular. Du indtaster blot dine ønsker og behov, så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud.

Du kan udfylde formularen hele døgnet, og er derfor ikke afhængig af åbningstider eller andet. Du kan også kontakte os på tlf: 36 77 77 00 eller på vores mail: info@malerfirmaet-egholm.dk. Og husk, ingen maleropgave er for lille eller stor til Malerfirmaet Egholm. Vi er din malermester i Humlebæk!

Vi har hurtig opstart hos denne maler i Humlebæk

Vi er det malerfirma i Humlebæk, der kan tilbyde dig den hurtigste opstart. Dette gør vi, fordi vi ved, at akutte situationer kan opstå. Vi vil gerne efterleve vores kunders behov, og dette gør vi bl.a. ved at tilbyde hurtigt opstart.

Nogle ønsker at være hjemme, når vi er der. Andre vil gerne have, at vi kommer imens, de er på arbejde. Begge dele kan lade sig gøre. Vi opfylder dine maler ønsker eller ønsker om flotte nye gulve i Humlebæk.

Vi bruger Nordens førende leverandører

Vi har mange års erfaring, og ved derfor også, hvilke produkter, der giver det flotteste resultat og den bedste holdbarhed. Sigma Coating, som er vores leverandør af maling, er den førende leverandør af professionel maling i Norden.

De udarbejder maling efter det nordiske klima. På den måde får du altid det mest holdbare maling tilpasset vores skiftende vejrforhold.

Du har masser af valgmuligheder inden for Sigma maling, som både leverer maling til bedre indeklima, facader, gulve eller miljøvenlig maling. Der er ingen grænser, når du skal vælge den rette maling, men bare rolig, vi hos Malerfirmaet Egholm har KUN kompetente malere, der kan vejlede dig til den rette maling.

malermester i humlebæk

Få en maler med miljøvenlig maling i Humlebæk

Udover at levere den bedste maling kvalitet, leverer Sigma Coating også den mest miljøvenlige maling. For os er dette vigtigt, både for at skåne miljøet, vores malere og malermestre og for dig som kunde.

Du får en maling, der er fri for en masse skadelige kemikalier. Dette betyder, at du som privat person eller virksomhed kan få malet med bedre samvittighed. Selvom malingen er miljøvenlig, er kvaliteten stadig lige så høj. Resultat og holdbarhed er uændret, samvittigheden bliver bare renere for jer i Humlebæk, der bruger en maler med miljøvenlig maling.

Har du spørgsmål eller brug for mere information?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel