3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Spartling

VI UDFØRER ENHVER FORM FOR SPARTELARBEJDE

Hos os er alt spartelarbejde af høj kvalitet og udført af faglærte malersvende. Vi har sans for detaljerne, som med garanti sikrer dig et godt resultat til det videre arbejde med maling eller tapetsering.

Når du bestiller en maler, køber du også malingen, og det er en tillidssag

Malerfirmaet Egholm står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder til det bedste resultat. Hvis du mangler inspiration til istandsætning, kommer vi gerne med vores input til malerarbejdet.

Alle typer spartelarbejde 

Hos Malerfirmaet Egholm tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for spartling. Hvis der er behov for det, spartler vi altid dine vægge, inden vi maler dem. Det giver et flottere, mere ensartet og mere holdbart resultat. 

Typer af spartel

Vi arbejder med fuldspartel, vægspartel og vådrumsspartel. Derudover benytter vi også spartel til at reparere objekter. 
Vi følger selvfølgelig også tidens trends og skaber flotte vægge, overflader etc. med farvet spartel. 

Læs mere om farvet spartel

Farvet spartel

Vi benytter to forskellige leverandører af farvet spartel. Både Detale Cph, som er en af de mest populære mærker inden for farvet spartel. Derudover bruger vi også KAOS designspartel, som er en af de førende leverandører af farvet spartel til professionelle.

Hvilken skal du vælge?

Begge har enormt gode og holdbare produkter. Forskellen ligger i deres sortiment og effekter. Den ene er mere 'naturlig' og i afdæmpede farver. Kaos har derimod en masse effekter som guld, metallook og glimmer.