3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Malerarbejde

VI UDFØRER ENHVER FORM FOR MALERARBEJDE

Hos os finder du miljøvenligt kvalitetsmaling, stor fleksibilitet og punktlige faglærte malersvende med sans for detaljerne, som med garanti sikrer dig et holdbart resultat.

Når du bestiller en maler, køber du også malingen, og det er en tillidssag

Malerfirmaet Egholm står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder til det bedste resultat. Hvis du mangler inspiration til istandsætning, kommer vi gerne med vores input til malerarbejdet.

Kvalitetsmaler med arbejde, der har lang holdbarhed

Vores malerarbejde

Alle vores medarbejdere er faglærte malere uddannet i Danmark. Vi har mange års erfaring i faget og ved, hvordan man opnår det bedste og mest holdbare resultat. Vi er ikke markedets billigste maler, men vi arbejder med kvalitet, der holder længe. Så der spares penge på den lange bane.

Vores maling

Vi benytter maling fra Sigma coatings, som er Nordens førende leverandør af maling til professionelle. Malingen er miljømærket og udviklet til det skandinaviske klima. Med Malerfirmaet Egholm får du god service, høj kvalitet og flot arbejde.

Læs mere vores malerarbejde

Vi har testet forskellen på populært maling både blandt privat forbrugere og malere

Vi har testet forskellen på populært maling både blandt privat forbrugere og malere. Malerfirmaet Egholm har mange års erfaring, og har testet mange forskellige maler leverandører, men ingen leverandør har nogensinde kunne levere så god kvalitet som Sigma Coatings. Malingen er holdbar og særligt udviklet til det skandinaviske klima. Se selv testen og se, hvorfor det godt kan betale sig at vælge kvalitetsmaling. 

Resultatet er ikke overraskende, men meget sigende.

Rengøring og husholdningskemi

For at opnå gode resultater med maling, skal overfladen altid være ren og tør, inden behandlingen startes. Malingfjerner og andre specialrengøringsmidler fjerner gammelt snavs. Til alm. rengøring findes også effektive produkter i sortimentet.

Skal der kraftigere midler til at få overfladerne rene nok til ny maling, er der forskellige typer kemi, der kan klare selv genstridige pletter og indgroet snavs.

Kemikalier bruges til at fortynde maling og afsyring af møbler.