3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler i Virum

Virums lokale malerfirma leverer det bedste arbejde

Malerfirmaet Egholm er et lokalt malerfirma i Virum, som leverer byens bedste service og arbejde til den bedste pris.

Vi er ikke det billigste malerfirma i Virum, men vi er helt klart den virksomhed med de bedste referencer og service. Udover malerarbejdet, udfører vi også for gulvservice og efterbehandling af dine gulve.

Vi maler for både private, offentlige institutioner og virksomheder i Virum. Vi har ad flere omgange renoveret vægge og gulve på kommunens mange matrikler rundt omkring Lyngby, Sorgenfri, Frederiksdal og i Furesø området. Vi varetager også mange opgaver fra private hustande i området.

maler virum

Længere nede på siden finder du et eksempel på en lokal reference. Flere eksempler findes under referencer i menuen.

Vi giver dig Virums bedste malerarbejde og service

Dine ønsker og behov er det vigtigste for os. Derfor bruger vi gerne lang tid på at sætte os ind i disse. Sammen kan vi vælge den rigtige løsning, maling, struktur og glans for dig. Vi kommer til tiden og afleverer til tiden. Dette er vigtigt for os fordi, at det giver glade kunder.

Vores faglærte malersvende har mange års erfaring. Derfor ved de også, hvad godt håndværk kræver. Vi laver følgende inden for malerarbejde:

  • Loftmaling
  • Gulvmaling
  • Facademaling
  • Sprøjtemaling
  • Træpleje og behandling
  • Træbeskyttelse

Farvet spartel i Virum

Vi har som malere arbejdet med spartel i mange år. Den nyeste trend inden for dette er farvet spartel på gulve, vægge og badeværelser.

Vi har taget adskillige kurser i farvet spartel, og arbejder med de bedste produkter fra DETALE CPH og KAOS Designspartel, som er de førende på markedet inden for farvet spartel. De har et stort udvalg af farver, og giver din bolig nyt liv og et mere råt look, som du drømmer om.

Vi kan bruge det til at skabe et betonlook i dit badeværelse, på dine vægge eller på f.eks. en bordplade. Med farvet spartel er det kun fantasien, der sætter grænser.

 

Malerarbejde og gulvservice i Virum

Alle vores medarbejdere er faglærte malere med mange års erfaring. De kan derfor også rådgive og udføre malerarbejde efter dine ønsker og drømme. Samtidig har vi også mange års erfaring og lange uddannelser i gulvarbejde. Dette gælder både slibning og behandling af gulve. Hos Malerfirmaet Egholm laver vi følgende arbejde:

Gulvservice i Virum

Hos Malerfirmaet Egholm er vi meget perfektionistiske med vores gulvarbejde. Du vil få den rette slibning, olie og efterbehandling til lige netop den gulvtype, du har. Så er du sikker på at få flotte og holdbare gulve i din bolig eller virksomhed i Virum. Vi tilbyder altid, at du kan få efterbehandlet dine gulve for et flot og holdbart resultat.

Vi er eksperter inden for slibning af gulve, og arbejder med markedets bedste udstyr. Vi laver følgende gulvafslibning arbejde:

Vi overholder pris og deadlines i Virum

For os er det vigtigt, at vi altid kan se vores kunder i øjnene. Vores kontor ligger i Virum, vores malere er fra Virum og vi færdes meget i byen, så selvfølgelig skal vi altid kunne møde vores kunder med god samvittighed.

Det kan vi ikke, hvis vi har lavet arbejde, hvor pris, deadline og kvalitet ikke blev overholdt. For os er dette tre kerne fokusområder, som vi gør alt for at overholde. Derfor er vi også Virums dygtigste malere og malersvende.

Bestil et uforpligtende tilbud online

Vi ved, at vores kunder i Virum ofte har en travl hverdag. Derfor har vi lavet en online tilbudsforespørgsel, som du kan udfylde præcis, når det passer dig. Når denne er udfyldt, kontakter vi dig og kan lave et tilbud. Tilbuddet er uforpligtende uanset, om det er på malerarbejde eller gulvservice.

Du kan udfylde formularen hele døgnet rundt, uden at skulle bekymre dig om åbningstider eller andet. Du kan også kontakte os på tlf: 36 77 77 00 eller på vores mail: info@malerfirmaet-egholm.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har hurtig opstart i Virum

Vi er lokale malere i Virum og kan sørge for en hurtig opstart i Virum/Sorgenfri-området samt Furesøkvarteret.

Vi kan starte op uanset, om du ønsker, at I er hjemme, når vi maler eller om du ønsker, at vi laver malerarbejde, imens du er på arbejde, ferie eller noget helt tredje. Vi tilpasser os dine behov og ønsker, og vil gerne gøre det, så det passer bedst muligt ind i din hverdag.

Vi bruger Nordens førende leverandører

Vi vil kun levere kvalitetsarbejde, og arbejder derfor kun med kvalitetsprodukter. Dette gælder både vores maling, som er en miljøvenlig maling, vores gulvmaskiner og efterbehandlingsprodukter, som er de bedste på markedet.

Derudover er alle vores medarbejdere faglærte, som dansk uddannet malere og malermestre. Kombinationen mellem de bedste håndværkere og markedet bedste maler- og gulvprodukter giver for os det bedste resultat. Derfor kan vi også sagtens give 3 års garanti på vores arbejde.

Virums bedste malerservice til private og erhverv

Vi bestræber os altid på at give alle vores kunder samme gode service uanset, om du skal bruge en privat maler i Virum eller et malerfirma til erhverv i Virum. Alle vores kunder er vigtige, og alle vores kunder skal være glade og tilfreds. Vi afslutter derfor ikke et samarbejde før alle er glade og tilfreds med det udførte malerarbejde eller gulvarbejde.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel

Reference fra udført malerarbejde ved furesø i Virum

Her viser vi et eksempel på en lokal reference fra Virum, som er udført af de bedste malere som også gerne tapetserer. Parcelhuset er beliggende i Virum i Furesøkvarteret, nær furesøen.

Før- og efterbilleder af tapetopsætning i Virum

Første foto er før arbejdsopgaven igangsættes. Væggene gennemgår en grundig behandling af vores dygtige malermestre, som lukker sømhuller og afvaskes før tapetet opsættes.

Herefter er væggen grundet med en bundfarve, hvis tapetet skulle give sig i samlingen. Endeligt er væggen tapetseret med højeste kvalitetstapet.

Tapetopsætning i Virum

På de sidste billeder vises det endelige resultat af tapetopsætningen i huset i Virum.

Malerarbejde i Virum
Malerarbejde i Virum

FAQ maler i Virum

Hvad koster en maler i Virum?

Timeprisen svinger alt efter om, der er en malersvend, arbejdsmand eller lærling, der udfører arbejdet. Her kan du se, de forskellige timepriser:
Timeløn malersvend: DKK 468,75
Timeløn arbejdsmand: DKK 406,25
Timeløn lærling: DKK 343,75


Hvilken maler skal jeg vælge?

Du skal vælge den maler, som kan levere det resultat, du ønsker til den pris der passer dig. Malerfirmaet Egholm er ikke den billigste maler i Virum, men det er den maler, hvor kvalitet, holdbarhed og pris hænger bedst sammen.

Skal jeg takke ja, når jeg har bedt om et tilbud?

Nej, alle tilbud du modtager er ganske uforpligtende. Ligemeget om du modtager der pr. telefon, mail eller gennem tilbudsforespørgsel.

Skal jeg være hjemme når maleren kommer?

Nej, du kan altid vælge, om du bare vil lukke dem ind, også køre efterfølgende. Eller om du ønsker at være hjemme, når der er malere i huset.