3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler i Virum

Virums lokale malerfirma leverer det bedste arbejde

Malerfirmaet Egholm er et lokalt malerfirma i Virum, som leverer byens bedste service og arbejde til den bedste pris. Vi er ikke den billigste maler i Virum, men vi er helt klart den bedste. Udover malerarbejde står vi også for gulvservice og efterbehandling af dine gulve. Lige meget om du er privat eller virksomhed, så kan vi hjælpe dig.

 

maler virum

Vi giver dig Virums bedste malerarbejde og service

Dine ønsker og behov er det vigtigste for os. Derfor bruger vi gerne lang tid på at sætte os ind i disse. Sammen kan vi vælge den rigtige løsning, maling, struktur og glans for dig. Vi kommer til tiden og afleverer til tiden. Dette er vigtigt for os, fordi det giver glade kunder.

Vores faglærte malere og malersvende har mange års erfaring. Derfor ved de også, hvad godt håndværk kræver. Vi laver følgende inden for malerarbejde:

  • Loftmaling
  • Gulvmaling
  • Facademaling
  • Sprøjtemaling
  • Træpleje og behandling
  • Træbeskyttelse

Farvet spartel i Virum

Vi har som malere arbejdet med spartel i mange år. Den nyeste trend inden for dette er farvet spartel på gulve, vægge og badeværelser.

Vi har taget adskillige kurser i farvet spartel, og arbejder med de bedste produkter fra KABE/Detale og Kaos Design Spartel, som er de førende på markedet inden for farvet spartel. De har et stort udvalg af farver, og giver din bolig nyt liv og et mere råt look, som du drømmer om.

Vi kan bruge det til at skabe et beton look i dit badeværelse, på dine vægge eller på f.eks. en bordplade. Med farvet spartel er det kun fantasien, der sætter grænser.

 

Malerarbejde og gulvservice i Virum

Alle vores medarbejdere er faglærte malere med mange års erfaring. De kan derfor også rådgive og udføre malerarbejde efter dine ønsker og drømme. Samtidig har vi også mange års erfaring og lange uddannelser i gulvarbejde. Dette gælder både slibning og behandling af gulve. Hos Malerfirmaet Egholm laver vi følgende arbejde:

Sigma maling bliver produceret og udviklet, så det matcher de nordiske vejrforhold. Dette betyder, at både inden- og udendørs malingen kan klare det danske klima.

Vi kan derfor både stå for maling og slibning af facader, træværk og maling indenfor i dit hjem. Giv både udenfor og indenfor en opgradering på samme tid med Sigma maling.

Gulvservice i Virum

Hos Malerfirmaet Egholm er vi meget perfektionistiske med vores gulvarbejde. Du vil få den rette slibning, olie og efterbehandling til lige netop den gulvtype, du har. Så er du sikker på at få flotte og holdbare gulve i din bolig eller virksomhed i Virum. Vi tilbyder altid, at du kan få efterbehandlet dine gulve for et flot og holdbart resultat.

Vi er eksperter inden for slibning af gulve, og arbejder med markedets bedste udstyr. Vi laver følgende gulvafslibning arbejde:

Vi overholder pris og deadlines i Virum

For os er det vigtigt, at vi altid kan se vores kunder i øjnene. Vores kontor ligger i Virum, vores malere er fra Virum og vi færdes meget i byen, så selvfølgelig skal vi altid kunne møde vores kunder med god samvittighed.

Det kan vi ikke, hvis vi har lavet arbejde, hvor pris, deadline og kvalitet ikke blev overholdt. For os er dette tre kerne fokusområder, som vi gør alt for at overholde. Derfor er vi også Virums dygtigste malere og malersvende.

Bestil et uforpligtende tilbud online

Vi ved, at vores kunder i Virum ofte har en travl hverdag. Derfor har vi lavet en online tilbudsforespørgsel, som du kan udfylde præcis, når det passer dig. Når denne er udfyldt, kontakter vi dig og kan lave et tilbud. Tilbuddet er uforpligtende uanset, om det er på malerarbejde eller gulvservice.

Du kan udfylde formularen hele døgnet rundt, uden at skulle bekymre dig om åbningstider eller andet. Du kan også kontakte os på tlf: 36 77 77 00 eller på vores mail: info@malerfirmaet-egholm.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har hurtig opstart i Virum

Vi er lokale malere i Virum og kan sørge for en hurtig opstart i Virum-området. Vi ved, at ting og behov kan opstå pludseligt, og vi mener, det er god service at efterkomme dig som kundes behov.

Vi kan starte op uanset, om du ønsker at I hjemme, når vi maler eller om du ønsker, at vi laver malerarbejde, imens du er på arbejde, ferie eller noget helt tredje. Vi tilpasser os dine ønsker, og vil gerne gøre det, så det passer bedst muligt ind i din verden.

Vi bruger Nordens førende leverandører

Vores leverandør af maling hedder Sigma Coating. De er Nordens førende leverandør af maling til professionelle. De udvikler sig altid med tiden og følger med de trends, der er. Med Sigma Fresh Air får du f.eks. en maling, der forbedrer indeklimaet i dit hjem. Samtidig leverer de også miljømærket maling, som stadig er af samme høje kvalitet som den maling, vi kender. Det er 100% akryl maling, som har lang holdbarhed, ikke giver rullemærker og kommer i forskellig glans og finish.

Virums bedste service til private og erhverv

Vi bestræber os altid på, at give alle vores kunder samme gode service uanset, om du skal bruge en privat maler i Virum eller et malerfirma til erhverv i Virum. Alle vores kunder er vigtige, og alle vores kunder skal være glade og tilfreds. Vi afslutter derfor ikke et samarbejde før alle er glade og tilfreds med det udførte malerarbejde eller gulvarbejde.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at vide mere på kontakt os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel

FAQ maler i Virum

Hvad koster en maler i Virum?

Timeprisen svinger alt efter om, der er en malersvend, arbejdsmand, eller lærling der udfører arbejder. Her kan du se, de forskellige timepriser:
Timeløn malersvend: DKK 468,75
Timeløn arbejdsmand: DKK 406,25
Timeløn lærling: DKK 343,75

Hvilken maler skal jeg vælge?

Du skal vælge den maler, som kan levere det resultat du ønsker til den pris der passer dig. Malerfirmaet Egholm er ikke den billigste maler i Helsingør, men det er den maler hvor kvalitet, holdbarhed og pris hænger bedst sammen.

Skal jeg takke ja, når jeg har bedt om et tilbud?

Nej, alle tilbud du modtager er ganske uforpligtende. Ligemeget om du modtager der pr. telefon, mail eller gennem tilbudsforespørgsel.

Skal jeg være hjemme når maleren kommer?

Nej, du kan altid vælge om du bare vil lukke dem ind, også køre efterfølgende. Eller om du ønsker, at være hjemme når der er malere i huset.