3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler i Smørum

Vores afdeling i Smørum sikrer dig kvalitetsarbejde til en god pris

I 2019 åbnede vi en afdeling i Smørum. Dette gjorde vi for at kunne levere godt og billigt malerarbejde til borgerne i Smørum. Vores kunder har været meget tilfredse, og vi har fået rigtig god feedback i området. Vi har leveret flotte og holdbare resultater inden for gulvslibning og efterbehandling samt maler- og spartelarbejde.

Maler smørum

Services i Smørum

Alle hos Malerfirmaet Egholm er faglærte malersvende. Det betyder, at de er kompetente til altid at levere det bedste stykke malerarbejde eller den bedste gulvservice. Derfor giver vi også med glæde 3 års garanti på alt vores arbejde. Vi leverer fuld service i Smørum, hvilket betyder, at vi udfører følgende arbejde:

Vi maler både indenfor og udenfor

Vi kan give dig dine drømmevægge, hvad end det skal være med maling, tapet eller farvet spartelmasse. Alle i vores team er uddannet og faglærte, og de kan derfor altid rådgive jer til den bedste løsning for jer. Dette gælder, hvad end du skal have malet indendørs eller ønsker maling udendørs. Vi udfører følgende inden for malerarbejde:

 • Vægmaling
 • Loftmaling
 • Gulvmaling
 • Facademaling
 • Sprøjtemaling
 • Træpleje og behandling
 • Træbeskyttelse
 • Specialopgaver

Malerfirma Smørum

Dine gulve bliver som nye

Vi er specialiseret i at lave gulvarbejde. Vi kan derfor give dig et tilbud på gulvafslibning og behandling af dine gulve. Vi arbejder med de bedste produkter og maskiner samt har Smørums bedste malermester. Så der er garanti for flotte gulve med et holdbart resultat. Vi laver bl.a. følgende:

 • Slibning af lamelparket
 • Slibning af massive plankegulve
 • Afslibning af egeparketgulv
 • Efterbehandling af dine gulve

Hvis du ønsker at se vores tidligere arbejde, kan du se vores referencer. Her vil du kunne se, at vi kan leverer flotte gulve samt få et indblik i, hvilken forskel en gulvafslibning vil kunne gøre for dine gulve. Du vil også kunne læse kundeudtalelser omkring Malerfirmaet Egholm.

Malermester Smørum

Spartling og farvet spartel i opholdsrum og badeværelse

En af de helt store boligtrends er at bruge farvet spartel på vægge, gulve og møbler i hjemmet. Det giver et råt look, og tilfører rummet rigtig meget værdi.

Vi laver både spartel til badeværelser og vådrum samt til opholdsrum. Vi bruger de førende leverandører på markedet, så vi kan skabe de bedste og mest holdbare resultater. Vi benytter bl.a. produkter fra DETALE CPH (tidligere KABE) samt fra KAOS designspartel.

Derudover benytter vi en specielt holdbar spartel til vådrumsspartling. Derudover bruger vi naturligvis en almindelig spartel til vægge inden, de skal males. Vi har mange års erfaring, og derfor kan vi også rådgive og guide dig til den rette løsning i din bolig.

Vi overholder altid tid og pris

Vi mener, at en del af god kundeservice og vejen til langvarige og gode relationer er tillid. Derfor kan du altid regne med, at vi leverer det aftalte arbejde til rette tid. Vi ved, at deadlines er vigtige, og vi gør derfor alt for altid at overholde dette.

Vi er lokale i Smørum, og har derfor et stort kendskab til byen. Det er vigtigt for os, at vi altid kan møde kunder med god samvittighed. Vi efterlader derfor aldrig en maleropgave eller gulvprojekt uden, at du som kunde er 100% tilfreds med resultatet.

Flot malerarbejde til alle i Smørum

Vi mener, at tre faktorer spiller ind, når man skal lave et godt malerarbejde: Kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere og glade kunder.

Derfor bruger vi også kun markedets bedste miljøvenlige maling. Samtidig har vi kun ansat dygtige faglærte malere og malermestre. På den måde kan vi trygt sende alle vores kompetente og høflige malere ud til kunden. Vi opnår derfor automatisk det sidste, som er glade kunder, der stoler på os og vores kompetencer.

Få glatte og flotte vægge

Vi sørger altid for at skabe det bedste udgangspunkt inden, vi maler eller tapetsere vægge. Vi spartler, hvis der er huller og sliber, hvis der er behov for dette. På den måde kan vi sikre, at du altid får det flotteste og mest holdbare resultat.

Du vil blive guidet til at få det rette udtryk med den rette glans og finish i din maling.

Bestil dit uforpligtende tilbud online

Hvad end du ønsker tilbud på maler eller tilbud på gulvservice, står vi klar til at hjælpe dig. Dette gøres enten via vores online tilbudsforespørgsel eller pr. telefon/mail.

Du er altid velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud til bolig eller virksomhed. Vi kan stå for større renovation af vægge og gulve eller mindre opgaver.

Malermester med hurtig opstart i hele Smørum

Vi ved, at nogle opgaver en gang imellem kræver en hurtigt opstart. Derfor tilbyder vi malerarbejde med hurtigt opstart samt gulvservice med akut start, så du kan komme videre.

Dette er en service, vi tilbyder for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Du kan altid bestille et malertilbud med opstart hurtigt eller længere ude i fremtiden. Vi har en afdeling i Smørum, og vil derfor hurtigt kunne komme ud til din bolig eller virksomhed. Dette gælder, hvad end du skal bruge malersvend eller gulvservice i Smørum og omegn.

Smørum maler

Markedets bedste produkter og godt håndværk

Vi arbejder kun med miljøvenlig maling i allerhøjeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller håndværk. Derfor bruger vi slidstærk maling, som kan klare hverdagens slitage og brug.

Vi maler træværk, vægge, gulve, lofter og meget mere. Vi har både malere til indendørsmaling og malere til udendørsmaling og maling af facader.

Vi arbejder med miljøvenlig maling

Vi er en maler, der tager socialt ansvar. Dette gør vi bl.a. ved at bruge miljøvenlig maling. Vi har testet disse produkter længe og kvaliteten, holdbarheden og resultaterne overgår selv de bedste produkter på markedet.

Vi selv, vores medarbejdere og vores kunder er rigtig glade for disse produkter.

Vores medarbejdere er nøje udvalgt

Vores team består kun af faglærte malere og malersvende med mange års erfaring i faget. Flere medarbejdere er lokale fra Smørum, og de kender derfor byen godt. De forstår jeres ønsker og behov, og vil derfor efterleve disse og yde en god service, når de maler hos private eller virksomheder.

Ønsker du mere information?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker tilbud på malerarbejde eller gulvarbejde, så kontakt os på:
Tlf: 36 77 77 00
Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk
Eller prøv vores tilbudsforespørgsel