3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler Helsingør

Din lokale maler i Helsingør

Vi udfører malerarbejde og gulvafslibning i Helsingør og omegn.

Vi udfører arbejde for både private og erhverv. Vores arbejde bliver altid leveret til tiden og til den aftalte pris. Alle medarbejdere hos os er faglærte malermestre.

Derfor leverer alle vores medarbejdere altid et flot og professionelt stykke arbejde.

Maler i Helsingør

Arbejdsområder i Helsingør

Hos Malerfirmaet Egholm udfører vi kun arbejde, som vi er uddannet og eksperter inden for. Hvis du skal have kvalitetsarbejde i Helsingør, så er det os, du skal komme til. Vi udfører arbejde indenfor følgende områder:

Malerarbejde både inden- og udendørs

Vi er uddannet malere, og arbejder kun med kvalitetsmaling. Vi leverer malerarbejde inden for:

  • Væg- og loftmaling
  • Gulvmaling
  • Facademaling
  • Sprøjtemaling
  • Træpleje og behandling
  • Træbeskyttelse

 

Få Helsingørs flotteste gulve

Gulvslibning i Helsingør 

Vi har markedets bedste udstyr til behandling og slibning af gulve. Derudover har vi mange års erfaring med at slibe og behandle gulve. Vi kan stå for slibning af lamelparketgulv, massivt plankegulv, egeparket og efterbehandlingen af gulvene. Malerfirmaet Egholm har stået for gulvafslibning i Helsingør i mange år.

Under vores referencer kan du se tidligere gulvarbejde bl.a. udført på et kontor på Kronborg og i industriområder i Helsingør og omegn. Her kan du se vores maler i Helsingør, som har lavet flot arbejde.

Malerarbejde til tiden

Vi går meget op i altid at levere den bedste service. Alle vores medarbejdere er nøje udvalgt, både ud fra deres professionelle kompetencer og deres personlighed. Derfor falder det os alle naturligt at levere den service, der forventes i forbindelse med vores arbejde.

Dette betyder, at vi altid leverer vores arbejde til tiden, er dygtige og leverer flotte resultater og er rare og høflige, når vi kommer til dit hjem eller i din virksomhed.

Helsingørs bedste malerarbejde indendørs og udendørs

Bedste maler i Helsingør

Vores største prioritet er at have glade og tilfredse kunder. Derfor stopper vores samarbejde ikke før, at du som kunde er 100% tilfreds med vores arbejde. Dette gælder, hvad end det er malerarbejde, gulvslibning eller facadearbejde i Helsingør.

Derfor kan vi også med tryghed tilbyde alle vores kunder 3 års garanti på både malerarbejde, facadearbejder og gulvslibning/gulvbehandling.

Fra hullede til flotte vægge

Vi har i flere tilfælde skulle reparere vægge, inden vi kunne male eller tapetsere dem. Vi spartler gerne huller og skaber flotte ensartede vægge. På den måde får du som kunde det flotteste resultat og dermed også mest ud af dit malerarbejde.

Du kan se tidligere arbejde, hvor vi f.eks. har malet lofter, gulve eller vægge under vores referencer.

Bedste maler i Helsingør

Få et uforpligtende tilbud online

Vi har udarbejdet en tilbudsforespørgsel, hvor du nemt og enkelt kan udfylde dine ønsker. Denne bruges til at kunne give dig et tilbud nemt og uforpligtende på det arbejde, som du ønsker. Vi leverer altid et tilbud inden for 24 timer.

Vi udfører malerarbejde for både private, erhverv og det offentlige i Helsingør. Det samme gælder med vores gulvafslibning og alle andre ydelser. Vi har haft kunder i hele Helsingør lige fra kontorer på Kronborg til private i jyde- og fuglekvarteret.

 

Hurtigt projektopstart i Helsingør

Vi ved, at alle har nogle krav til opstart. Nogle planlægger langt frem, andre har brug for en hurtig opstart. Vi kan klare begge dele og tilpasser os dine behov og ønsker. Dette er ligemeget om dine lofter skal males, gulve der skal slibes eller din bygning i Helsingør skal males. Vi står altid klar til at varetage alle slags opgaver hurtigt.

Vi arbejder kun med kvalitetsprodukter

Vi ved, at de flotteste og mest holdbare resultater kræver kvalitetsprodukter. Derfor arbejder vi udelukkende med de bedste produkter og maskiner på markedet. Dette sikrer, at vi altid kan levere det bedste stykke arbejde, som har en lang levetid. På den måde sparer du som kunde penge på den lange bane og bliver gladere for det leverede resultat. Dette gælder både for malerarbejde, gulvarbejde og alt andet, vi foretager os.

Miljøvenlig maling

Vi ved, at vi skal passe på vores jord. Derfor arbejder vi med miljøvenlig maling. Dette betyder dog ikke, at kvaliteten er forringet. Tværtimod er dette bedre produkter, som er sundere for vores planet og for os som mennesker.

Dette er noget vi selv, vores medarbejdere og vores kunder er rigtig glade for.

Vores medarbejdere

Malerfirma i Helsingør

Alle vores malere i Helsingør er nøje udvalgt. Dette er sket både på baggrund af deres uddannelse, erfaring og deres sociale kompetencer.

Vi ønsker kun at bruge faglærte malere. Derudover har alle vores malere og malermestre taget deres uddannelse i Danmark. På den måde er vi sikret, at de har lært de ting, vi som firma forventer af dem.

Et helt nyt serviceniveau

Alle i Malerfirmaet Egholm har mange års erfaring inden for gulvarbejde og malerarbejde. Vi sætter en ære i at levere flotte resultater til den aftalte tid og pris. Vi stræber efter at levere det bedste arbejde, og vi vil altid levere den bedste service.

Derfor har vi gjort meget ud af, at alle ved, hvad god kundeservice er, og du vil altid kunne forvente, at vores medarbejdere er dygtige. Derudover kan du altid forvente, at de er høflige, punktlige og vil gå et ekstra skridt for dig.

Privat eller Erhverv i Helsingør

Vi har stor erfaring med at levere malerarbejde og gulvarbejde til erhverv og det offentlige. Vi ved, at dette sætter nogle andre krav end private, men dette er ikke en udfordring for os, og vi kan derfor både tilbyde vores arbejde til private og virksomheder.

Der er ikke nogen forskelsbehandling hos os, og alle bliver behandlet med respekt ligesom, at alle kan forvente flotte og holdbare resultater.

Vil du vide mere?

Hos Malerfirmaet Egholm kan du forvente flot udført arbejde med lang holdbarhed. Samtidig ved du, at du får kompetente malere ud, som kan rådgive dig til det bedste resultat samt efterbehandling.

Vi kører i hele Helsingør og omegn, og flere af vores malere er lokale fra byen. Dette giver en øget tryghed og genkendelse for mange.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel

Spørgsmål - Maler Helsingør


Hvad koster en maler i Helsingør?

Timeprisen svinger alt efter om, der er en malersvend, arbejdsmand eller lærling der udfører arbejder. Her kan du se de forskellige timepriser:
Timeløn malersvend: DKK 468,75
Timeløn arbejdsmand: DKK 406,25
Timeløn lærling: DKK 343,75


Hvilken maler skal jeg vælge?

Du skal vælge den maler, som kan levere det resultat, du ønsker til den pris, der passer dig. Malerfirmaet Egholm er ikke den billigste maler i Helsingør, men det er den maler, hvor kvalitet, holdbarhed og pris hænger bedst sammen.


Skal jeg takke ja, når jeg har bedst om et tilbud?

Nej, alle tilbud du modtager er ganske uforpligtende. Ligemeget om du modtager det pr. telefon, mail eller gennem tilbudsforespørgsel.


Skal jeg være hjemme, når maleren kommer?

Nej, du kan altid vælge, om du bare vil lukke dem ind og så køre efterfølgende eller, om du ønsker at være hjemme, når der er malere i huset.