3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler Fredensborg

Den bedste maler i Fredensborg - kvalitetsarbejde og service til en god pris

Vi har stor erfaring med malerarbejde og gulvbehandlinger i Fredensborg. Vi leverer kvalitetsarbejde til den aftalte tid og pris. Vi stoler så meget på vores eget arbejde, at vi giver 3 års garanti på det. Vi er et team af faglærte malere og malersvende. Det falder os alle naturligt hos Malerfirmaet Egholm, at levere god service og de flotteste og mest holdbare resultater.

Maler i fredensborg

Vores arbejdsområder i Fredensborg

Vores malermestre i Fredensborg har specialiseret sig i en række områder inden for malerfaget. På den måde er vi sikret, at vi altid kan levere kvalitetsarbejde og gode resultater hos vores kunder. Vi kan derfor tilbyde følgende ydelser:

Få malet indenfor eller udendørs

Alle på vores team er uddannet malere og malermestre. Vi ansætter kun dansk faglærte malere, da dette er et kvalitetsstempel, vi kan tilbyde vores kunder. Vi laver følgende malerarbejde til gode priser i Fredensborg:

  • Vægmaling
  • Loftmaling
  • Gulvmaling
  • Facademaling
  • Sprøjtemaling
  • Træpleje og behandling
  • Træbeskyttelse

Fredensborgs flotteste gulve

Vi har de bedste gulvslibemaskiner, de mest kompetente medarbejdere og kvalitets efterbehandlingsprodukter. Dette er 3 vigtige faktorer for at opnå flotte gulve. Vores mange års erfaring betyder også, at vi kan rådgive til, hvordan det bedste resultat opnås.

Vi arbejder bl.a. med:

  • Slibning af lamelparket-, massivt planke og egeparketgulve.
  • Efterbehandling af gulve

Vi har tidligere leveret flotte resultater ved at slibe og behandle gulve. Vi har erfaring med både gulvafslibning i Fredensborg og efterbehandling i kommunen. Hvis du klikker HER, kan du se vores tidligere arbejde samt læse, hvad vores kunder mener om os og vores arbejde.

Spartelarbejde i opholdsrum og vådrum

Spartel er ikke længere bare spartel, og farvede spartelmasser er mere populært end nogensinde. Vi har uddannet os inden for faget, og vi har en lang række erfaring med bl.a. DETALE CPH spartel.

Derudover benytter vi også KAOS designspartel, som er en farvet spartel udviklet til professionelle. Begge dele kommer i et vel af farver og er med til at give din bolig et moderne og lækkert look.

Hvis dit badeværelse skal have et nyt moderne look, laver vi vådrumsspartling. Vores spartel er lavet til badeværelser og andre vådrum, og er en fugtstabil spartelmasse.

Det aftalte arbejde til den aftalte tid

Vi ved, hvor vigtigt det er, at vi overholder tid og pris. Vi leverer derfor altid det aftalte arbejde til den bedste pris. Dette gælder uanset, om du har fået tilbud på malerarbejde eller tilbud på gulvafslibning og gulvbehandling.

Vores arbejde afleveres altid 100% tilfredsstillende for dig som kunde. Derfor har vi også lange og gode relationer til vores kunder. Dette gælder både i Fredensborg og resten af Sjælland, hvor vi kører.

Vi leverer Fredensborgs flotteste malerarbejde

Vores malerarbejde er altid spot on, og vi tror på os selv, når vi siger, at vi leverer Fredensborgs flotteste arbejde. Vi arbejder nemlig kun med de bedste produkter, har de dygtigste malermestre og giver den bedste service.

Vi maler både indendørs og udendørs, og vi bruger miljøvenlig maling. Dette gør vi både for miljøet, kundernes og medarbejdernes skyld.

Malerfirma i fredensborg

Ingen ujævnheder i væggene

Vi kommer ofte ud til ujævne vægge, der skal repareres. Dette er ikke noget problem, vi spartler blot væggene op inden maling eller tapetserer dem. På den måde sikrer vi, at du som kunde får det flotteste resultat. Spartlingen giver en jævn overflade og gør, at malingen lægger sig pænere.

Vi tilbyder altid 3 års garanti på alt vores arbejde i Fredensborg. Dette gør vi bl.a., fordi vi ved, at vores arbejde og produkter giver en lang holdbarhed.

Bestil uforpligtende tilbud online

For at gøre det nemt for dig som kunde, har vi lavet en online tilbudsforespørgsel. Dette betyder, at du nemt kan klikke den ønskede service af på hvilket som helst tidspunkt af døgnet. Du vil efterfølgende blive kontaktet og få lavet et tilbud. Hele denne service er uforpligtende for dig.

Vi kører i hele Fredensborg og omegn, og kan både levere arbejde for private, virksomheder og det offentlige. Dette betyder, at vi maler alt fra Fredensborg Slot til den private bolig i Fredensborg.

Opstart hurtigt i hele Fredensborg Kommune

Vi bestræber os altid på, at kunne levere en hurtig service, hvis dette ønskes. Derfor tilbyder vi malerarbejde med hurtigt opstart i Fredensborg og omegn. Det samme gælder gulvslibning, spartelarbejde og alle andre services, vi har.

Vi ved, at koordinering af tid kan være svær. Derfor tilpasser vi os tidspunkter og opstart efter hver enkelt person eller virksomhed.

Kvalitetsarbejde med kvalitetsprodukter

Vi arbejder kun med markedets bedste produkter og udstyr. Derudover benytter vi miljøvenlig maling, som skåner miljøet, medarbejderne og beboerne. Alle vores medarbejdere er faglærte malermestre med mange års erfaring.

Dette er en kombination, der sikrer det bedste malerarbejde, gulvarbejde eller spartelarbejde for dig i Fredensborg. Det betyder også, at du sparer penge på den lange bange. Arbejdet er nemlig holdbart og med 3 års garanti.

Vores maling er miljøvenligt

Vi er en maler, der tager socialt ansvar. Dette gør vi bl.a. ved at bruge miljøvenlig maling. Vi har testet disse produkter længe og kvaliteten, holdbarheden og resultaterne overgår selv de bedste produkter på markedet.

Vi selv, vores medarbejdere og vores kunder er rigtig glade for disse produkter.

malermester i fredensborg

Kun de bedste medarbejdere

Vores virksomhed består kun af de bedste og faglærte malermestre, du finder. Alle har mange års erfaring og er uddannet malere. Dette betyder, at de kan give kompetent rådgivning og levere flot maler- og gulvarbejde til alle i Fredensborg.

Vi er altid trygge ved at sende alle vores medarbejdere ud til kunderne, samt give 3 års garanti på vores arbejde.

Medarbejderne prioriterer samtidig god service og gensidig tillid højt. Dette giver et bedre samarbejde og en bedre arbejdsdag for alle.

Alle har erfaring med at servicere både private og virksomheder. De kender forskellene og jargonen hos begge.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på malerarbejde eller gulvarbejde, så kontakt os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel