3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Tapetsering

OPSÆTNING AF TAPET, VÆV OG FILT

Hos os finder du tapetsering af høj kvalitet, stor fleksibilitet og punktlige faglærte malersvende med sans for detaljerne, som med garanti sikrer dig et holdbart resultat.

Når du bestiller en maler, køber du også malingen, og det er en tillidssag

Malerfirmaet Egholm står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder til det bedste resultat. Hvis du mangler inspiration til istandsætning, kommer vi gerne med vores input til malerarbejdet.

Tapetsering

Tapetsering er en kunst, der kan være svær at mestre. Vi har mange års erfaring og ved, hvordan det flotte, lige og ensartede resultat opnås. Vi medbringer alt udstyr, der skal til for et holdbart resultat på den overflade, der er i din bolig. 

Få tilbud online

Hos Malerfirmaet Egholm har vi udarbejdet en online tilbudsforespørgsel.

Læs mere om tapetsering

Vores medarbejdere

Alle vores medarbejdere er faglærte malere med mange års erfaring. Vi udvælger vores medarbejdere omhyggeligt både ud fra deres arbejde, men også ud fra deres sociale kompetencer. Vi ønsker nemlig, at alle vores medarbejdere kan levere en fantastisk service - udover deres fantastiske arbejde. 

Hvorfor vælge Malerfirmaet Egholm? 

Hos os får du kvalitetsarbejde med lang holdbarhed og 3 års garanti. Alle på vores team har mange års erfaring. Samtidig er de alle faglærte og uddannet i vores fag. Udover at levere et godt og holdbart arbejde, har vi også kunden i fokus. Det betyder, at vores serviceniveau er enormt højt. Vi ved, at glade kunder er nøglen til en god arbejdsdag.