3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Slibning

VI UDFØRER ENHVER FORM FOR SLIBEARBEJDE OG ANDET FORARBEJDE

Slibningen før under arbejdet er med til at sikre dig det bedste resultat af dit projekt. Om vi skal male dine vinduer, trappeopgange, døre eller andet, så er slibningen med til at sørge for det perfekte resultat i sidste ende.

Når du bestiller en maler, køber du også malingen og det er en tillidssag

Malerfirmaet Egholm står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder til det bedste resultat. Hvis du mangler inspiration til istandsætning kommer vi gerne med vores input til malerarbejdet.

Slibning i alle afskygninger 

Vi har det rette værktøj, og de bedste færdigheder inden for slibearbejde. Vi kan både slibe trapper, møbler, døre og vinduer. Er du i tvivl, er du altid velkommen til, at kontakte os med spørgsmål.

Du får 3 års garanti 

Malerfirmaet Egholm tilbyder altid 3 års garanti, på vores arbejde. Dette ser vi som en ekstra god service, samt en tryghed for dig som kunde. 

Få et uforpligtende tilbud 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker tilbud på malerarbejde eller gulvarbejde, så kontakt os på:
Tlf: 36 77 77 00
Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk
Eller prøv vores tilbudsforespørgsel

 

Læs mere om garantiordningen her

Slibning indendørs

Vi bliver alle overflader, du har indenfor. Vi ved, at vi sætter brugsspor på vores ting i hjemmet. Det gælder både trapper, som vi går meget på. Bordplader som vi arbejder på, og dermed giver ridser og 'ar'. Men også møbler, eller metal overflade kan trænge til en slibning. 

Vi ved hvordan, du får den mest skånsomme slibning af dine ejendele. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og ved hvordan det bedste og mest holdbare resultat opnåes. 

Flot slibning kræver erfaring

Det kan være svært selv, at slibe sin møbler, overflader, vinduer eller lignende flot jævne. Men det, kan Malerfirmaet Egholm hjælpe dig med. 

Slibning udendørs 

En velholdt facade, giver et godt førstehåndsindtryk af din bolig. Malerfirmaet Egholm, tilbyder facadeslibning til både private er erhvervskunder. 

Få ordnet terrassen eller rækværker 

Alt fra træ, til facader og metal har vi stor erfaring med, at slibe og gøre flot igen.