3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Malerfirmaet Egholm - En stabil samarbejdspartner til maleropgaver i ejer- og andelsforeninger

Står du i spidsen for eller er en del af bestyrrelsen i en ejer- eller andelsforening og er på udkig efter et erfarent malerfirma? Du har fundet det rigtige sted. Hos os har vi et indgående kendskab og en bred erfaring med maleropgaver, til både private, større erhvervskunder og boligforeninger af den ene eller anden slags.

Vores baggrund som malerfirma

Med mere end to årtiers erfaring i malerindustrien har Malerfirmaet Egholm assisteret adskillige ejer- og andelsforeninger, fra at opgradere og vedligeholde deres ejendomme til den helt store omgang med en fuldstændig malerløsning med spartling, filtsætning, maling, gulvafslibning og slutrengøring. Vi leverer fulde malerløsninger, der sikrer, at din ejendom altid viser sig fra sin bedste side og det administrative del er for jer så lille som muligt. Vores kompetencer spænder fra enkle rum til omfattende renoveringsprojekter af inde og ude arealer.
For ejer- og andelsforeninger tilbyder vi bl.a.:
  • Restaurering: Vi kan håndtere alt fra mindre forbedringer til større omfattende restaureringer.

  • Vedligeholdelsesarbejde: Vi tilbyder regelmæssig vedligeholdelse af både interne og eksterne områder.

  • Flytterenoveringer: Vi kommer og sætter lejliheden i stand i forbindelse med salg eller anden flytning

  • Heltækkende projekt: Maleri, gulvafslibning og rengøring alt sammen fra samme sted

At styre malerarbejde i en travl kontekst af ejer- og andelsforeninger kan være tidskrævende. Det kræver effektiv planlægning og kommunikation for at minimere forstyrrelser og holde alt i gang. Hos Malerfirmaet Egholm har vi kompetencerne og erfaringen til at gøre processen så gnidningsfri som muligt, samtidig med at vi leverer malerarbejde af højeste kvalitet.

Hvorfor bør du vælge Malerfirmaet Egholm til din ejer- eller andelsforening?

Vores opgave er at gøre malerarbejde så simpelt og bekymringsfrit for vores kunder som muligt. Vi tager os af alle detaljer, fra planlægning og koordinering til udførelsen af malerarbejde på højt niveau.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores team holder dig løbende orienteret gennem hele processen og er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål. At vælge Malerfirmaet Egholm som dit malerfirma betyder, at du vælger en samarbejdspartner, der prioriterer dine behov først. Vi tilbyder fleksible arbejdstider for at minimere driftsforstyrrelser og sikrer, at arbejdet bliver udført rettidigt.