3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler Snekkersten

Din maler i Snekkersten - kvalitetsarbejde med lang holdbarhed

Vi leverer professionelt malerarbejde og gulvservice i hele Snekkersten. Du får altid den bedste pris, den bedste service og de flotteste og mest holdbare resultater. Vi bruger altid bæredygtig maling og det bedste udstyr. Du får altid det aftalte stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Det mener, vi er en selvfølge for god service.

Maler i Snekkersten

Malerarbejde og gulvservice i Snekkersten

Vi servicere en lang række områder inden for malerfaget. Alle vores malere og malermestre er dansk faglærte. Det giver os en sikkerhed i, at de altid leverer arbejde efter vores standardkrav. Hvis du ønsker kvalitetsarbejde i Snekkersten inden for følgende områder, så kontakt os hos Malerfirmaet Egholm:

Vi maler både indendørs og udendørs

Alle vores faglærte malere leverer kvalitetsarbejde, der har en lang holdbarhed. Derfor giver vi også 3 års garanti på alt vores arbejde. Vi leverer malerarbejde inden for følgende områder:

  • Væg- og loftmaling
  • Gulvmaling
  • Facademaling
  • Sprøjtemaling
  • Træpleje og behandling
  • Træbeskyttelse

Vi giver dig Snekkerstens flotteste gulve

Vi bruger kun markedets bedste udstyr til behandling og slibning af gulve. Dette betyder, at udgangspunktet for godt arbejde er holdt. Dertil kommer, at vi har de bedste malere og malermestre, som kan lave det bedste håndværk.

Vi sliber både lamelparketgulve, massive plankegulve og egeparket og så efterbehandler vi alle disse typer gulve. Vi har mange års erfaring med at levere gulvservice i Snekkersten. Derfor kan du også regne med, at du får et flot og holdbart gulv efter, at vi har været der.

Du kan bl.a. få bl.a:

Du kan se tidligere arbejde fra bl.a. gulvslibning, efterbehandling eller malerarbejde under vores referencer. Der finder du alt fra maling af herskabslejligheder og kontorer, til gulvafslibning og efterbehandling af gulve på kontorer og hos private.

Malermester i Snekkersten

Skab et moderne og råt rum - med farvet spartelmasse

Med farvet spartelmasse fra DETALE CPH eller KAOS designspartel kan vi skabe et moderne og råt look for dig. Vores leverandører gør, at vi både kan skabe betonlook på badeværelse, på vægge og på møbler eller bordplader.

Vores leverandører er de førende og mest populære inden for farvet spartel. De har et bredt udvalg af farver og strukturer, og leverer et flot nordisk resultat. Du kan selv vælge, hvilken struktur, du ønsker ud fra, om det laves med svamp, spatel eller pensel.

Skal badeværelset have et nyt moderne look, laves der vådrumsspartling. Vores spartel er lavet til badeværelser og andre vådrum, og er en fugtstabil spartelmasse.

Vi leverer altid til tiden og til aftalt pris

En del af god service er naturligvis, at tid og pris overholdes. Derfor leverer vi altid det aftalte arbejde til den aftalte pris. Dette gælder uanset, om du har fået tilbud på malerarbejde eller tilbud på gulvafslibning og gulvbehandling.

Vi samler på glade kunder og langvarige relationer. Derfor vil vi også gerne have, at I er 100% tilfredse med de resultater, vi leverer. Vi afslutter derfor ikke en opgave før, at du som kunde er tilfreds med det arbejde, der bliver leveret.

Snekkerstens bedste maler - både til indendørs- og udendørs arbejde

Kombinationen af markedet bedste malerprodukter og malerbranchens bedst uddannede malere og malermestre betyder, at vi altid kan levere de bedste og mest holdbare resultater til alle vores kunder i Snekkersten og omegn.

Vi kan både stå for at male vægge, lofter og gulve indendørs, men også facader og træværk udendørs, kan vi give et nyt liv.

Vi giver dig flotte og holdbare vægge

Vi sørger altid for at skabe det bedste grundlag for et flot og holdbart resultat. Dette gælder lige meget, om du skal have sat tapet op, ønsker DETALE CPH spartel eller, om der skal males. Vi sørger for, at der altid bliver slebet og spartlet grundigt.

På den måde får du jævne og flotte vægge, hvor både maling eller tapet lægger sig pænt. Vi tilbyder derfor også altid 3 års garanti på alt det arbejde, vi laver. Dette gælder uanset, hvor i landet, du bor.

Bestil et uforpligtende tilbud online

Vi ved, at ikke alle beslutninger bliver taget kl. 8-16. Derfor har vi lavet en online tilbudsforespørgsel, hvor du 24 timer i døgnet kan klikke dig til et tilbud. Du vil efterfølgende blive kontaktet, og modtager et uforpligtende tilbud på malerarbejde online.

Vi leverer arbejde i alle områder af Snekkersten lige meget, om det er i industriområdet, Søndermarken eller om det er en villa på Strandvejen. Alle får samme gode behandling og samme flotte og holdbare resultater.

Vi kan også kontaktes på tlf. eller mail HER.

Malermester i Snekkersten

Du kan få hurtig opstart i Snekkersten

Akut malerarbejde eller akut gulvservice kan opstå for alle uanset, om det er privat eller i virksomhedssammenhæng.

Derfor vil gerne levere en service, hvor vi starter hurtigt op. Dette gælder både for malerarbejde og gulvservice, som er vores kernekompetencer.

Vi sørger for, at tilpasse os jeres ønsker og behov i forhold til arbejdstider og deadlines. På den måde kan I komme hurtigt videre.

Vi bruger Nordens førende leverandører

Vi vil kun levere kvalitetsarbejde, og arbejder derfor kun med kvalitetsprodukter. Dette gælder både vores maling, som er en miljøvenlig maling, vores gulvmaskiner og efterbehandlingsprodukter, som er de bedste på markedet.

Derudover er alle vores medarbejdere faglærte, dansk uddannet malere og malermestre. Kombinationen mellem de bedste håndværkere og markedet bedste maler- og gulvprodukter giver for os det bedste resultat. Derfor kan vi også sagtens give 3 års garanti på vores arbejde.

Vi maler med miljøvenlig maling

Vi er en maler, der tager socialt ansvar. Dette gør vi bl.a. ved at bruge miljøvenlig maling. Vi har testet disse produkter længe og kvaliteten, holdbarheden og resultaterne overgår selv de bedste produkter på markedet.

Vi selv, vores medarbejdere og vores kunder er rigtig glade for disse produkter.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker tilbud på malerarbejde eller gulvarbejde, så kontakt os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel