3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler i Skodsborg

Din maler i Skodsborg - altid den bedste service og det flotteste arbejde

Leder du efter en maler, som leverer flot og holdbart arbejde til tiden? Så er Malerfirmaet Egholm den rette maler for dig. Vi har kun faglærte malere og gulvfolk, som altid leverer et resultat udover det forventede. Du får holdbare og flotte resultater samt en god service.

Maler i Skodsborg

Gulvservices og maler i Skodsborg

Vi er stolte af vores erhverv og sætter en ære i altid at levere markedet bedste stykke arbejde. Alle vores medarbejdere er dygtige og uddannet malere med mange års erfaring indenfor malerfaget. Vi er specialister inden for følgende områder:

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker en snak, så kontakt os allerede nu på tlf: 36 77 77 00 eller skriv til os på vores mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Vi maler både indendørs og udendørs

Alle vores faglærte malere leverer kvalitetsarbejde, der har en lang holdbarhed. Derfor giver vi også 3 års garanti på alt vores arbejde.

Vi rådgiver og vejleder dig til den rette type maling efter dit ønske. Der er nemlig mange typer glans og finish, som har betydning for resultatet. Vi har f.eks. både facademaling som er satin mat, semi mat og meget andet. Sammen kan vi finde den maling, som du mener kan opfylde dine ønsker og behov.

Vi udfører følgende typer arbejde inden for malerfaget:

  • Vægmaling
  • Loftmaling
  • Gulvmaling
  • Facademaling
  • Sprøjtemaling
  • Træpleje og behandling
  • Træbeskyttelse
  • Specialopgaver

Maler i Skodsborg

Vi giver dig Skodsborgs flotteste gulve

Vi er specialiseret i at slibe og efterbehandle trægulve af forskellig træsort. Vi kan derfor give dig et godt tilbud på slibning og behandling af dine gulve. Vi arbejder med de bedste produkter og maskiner samt har Skodsborgs bedste malermestre. Så der er garanti for flotte gulve samt et holdbart resultat. Vi laver bl.a. følgende:

Farvet spartel med DETALE CPH og KAOS designspartel

Vi har de sidste mange år arbejdet og udviklet os sammen med en af 00’ernes største boligtrends. Nemlig farvet spartelmasse, som bruges til alt fra bordplader, til vægge og badeværelser.

For at skabe de flotteste resultater med disse produkter kræver det en indøvet teknik. Vores team har stor erfaring, og har taget kurser i lige netop dette.

Vi laver både spartel til badeværelser, møbler/overflader samt til opholdsrum. Vi benytter produkter fra de førende leverandører på markedet, så vi kan skabe de bedste og mest holdbare resultater. Vi benytter bl.a. spartelmasse fra DETALE CPH (tidligere KABE) samt fra KAOS designspartel.

Derudover benyttes en speciel og ekstra holdbar spartling af vådrum. Dernæst bruges naturligvis en almindelig spartel til vægge inden, de skal males.

Vi overholder alle aftaler, priser og deadlines

Som en del af vores service får du altid et tilbud på pris og tid for arbejdet. Det er en stor prioritet for os altid at overholde begge dele. Hvis du har en deadline for, hvornår arbejdet skal være færdigt, skal dette blot aftales, når opgaven startes.

Du finder ikke en mere pålidelig maler eller gulvmand i Skodsborg end Malerfirmaet Egholm. Vi efterlader derfor aldrig en maleropgave eller gulvprojekt før, at du som kunde er 100% tilfreds med resultatet.

Malermester Skodsborg

Vi kan levere det bedste malerarbejde i Skodsborg

Udgangspunktet på din væg vil altid blive gjort klart inden, vi påbegynder maling. Vi spartler og sliber, hvis dette er nødvendigt, således at du kan få flotte og ensartede vægge. Udover at give det flotteste resultat, vil det også give det mest holdbare.

Selvom vi ikke er de billigste på markedet, skal du se det som en god investering. Du vil nemlig være sikret et resultat, som du er glad for, og som har en lang holdbarhed.

Vi ved, at gode materialer, kvalitetsprodukter og dygtige medarbejdere er vejen til godt arbejde. Derfor arbejder vi også kun med maling af højeste kvalitet, og har malerbranchens dygtigste og mest erfarne malere og malersvende på vores team.

De har alle stor erfaring og uddannelse i at vælge den rette maling med rette glans og finish samt med at tapetsere og spartle, så du får flotte vægge.

Få et uforpligtende tilbud online

Vi kan hurtigt og effektivt give dig et tilbud online. Du kan sende en tilbudsforespørgsel ved at at udfylde denne formular. Eller du kan give os et kald på: 36 77 77 00 eller sende en mail på til: info@malerfirmaet-egholm.dk

Du er altid velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud til din bolig eller virksomhed. Vi kan stå for større renovation af vægge og gulve eller mindre opgaver.

Vi har hurtigt opstart i Skodsborg

Vi ved, at der kan opstå mere akutte behov. Derfor tilbyder vi også at lave en hurtig opstart for alle borgere i Skodsborg og omegn. Dette gælder, hvad en du ønsker at få slebet gulve, spartlet eller malet vægge.

Du bestemmer selvfølgelig altid selv, hvornår du ønsker opstart, men tilbuddet om hurtigt opstart kan ske, hvis dette er en prioritet for dig. Vi har en afdeling få kilometer fra Skodsborg, og kan derfor rykke hurtigt ud til hasteopgaver.

Malerfirma i Skodsborg

Kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter

Vi bruger maling og gulvbehandlingsprodukter fra en af Europas førende malingsleverandører. Hvis der kommer noget nyt og bedre på markedet, er vi ikke bange for at skifte, for vi vil aldrig gå på kompromis med hverken materialer, udstyr eller håndværk.

Derfor arbejder vi med de bedste produkter, og ansætter kun de bedste folk. Alle vores medarbejdere er faglærte malersvende, som er uddannet i Danmark. På den måde sikrer vi os, at de lever op til vores krav for godt håndværk.

Vi maler med miljøvenlig maling

Vi er en maler, der tager socialt ansvar. Dette gør vi bl.a. ved at bruge miljøvenlig maling. Vi har testet disse produkter længe og kvaliteten, holdbarheden og resultaterne overgår selv de bedste produkter på markedet.

Vi selv, vores medarbejdere og vores kunder er rigtig glade for disse produkter.

Ønsker du at vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker tilbud på malerarbejde eller gulvarbejde, så kontakt os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel