3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler i Nordsjælland

Det bedste malerfirma i Nordsjælland - højt service niveau med flotte resultater til en god pris

Få Nordsjællands bedste maler- og gulvservice virksomhed ud. Vi er punktlige perfektionister med mange års erfaring i malerfaget. Vi er et malerfirma fra Nordsjælland, som kun bruger faglærte malere og malermestre, samt markedets bedste produkter. På den måde får du flot håndværk, som holder i mange år. Derfor tør vi også godt at give 3 års garanti på alt vores arbejde.

Malermester i Nordsjælland

Malerfirmaet Egholm er:

En maler i Nordsjælland, som udelukkende har dansk faglærte malere og malermestre med mange års erfaring. Vi er stolte over vores erhverv, og har altid kunden i fokus.

 • Erfarne malere, der leverer godt håndværk
 • Et malerfirma, der altid overholder deadlines, pris og aftaler
 • Miljømærket maling fra nordens førende leverandør af maling
 • Flotte, holdbare og rengøringsvenlige resultater
 • Et malerfirma, der leverer god service.
 • 3 års garanti på alt arbejde

Vi har lavet meget arbejde i Nordsjælland, lige fra kontorer på Kronborg i Helsingør til maling af private hjem i Nordsjælland. Du kan se vores referencer her. Vi udfører alt fra malerarbejde til gulvafslibning.

Din maler i Nordsjælland

Alt fra nyt liv til væggen, til flotte blanke nye gulve og maling af facade. Malerfirmaet Egholm kan klare det hele med vores stærke team af malere og malermestre. Vi arbejder med markedet bedste produkter fra Sigma Coating. Kombinationen af dygtige håndværkere og kvalitetsprodukter mener vi, skaber de flotte og holdbare resultater.

Vi er ikke Nordsjællands billigste maler, men vi er den maler, der leverer det bedste håndværk, den højeste service og har det bedste miljømærket maling.

Vores malere har mange års erfaring med både maling af træværk, maling af gulv og vægge, samt facademaling. Vi leverer følgende inden for malerarbejde i Nordsjælland:

 • Vægmaling
 • Loftmaling
 • Gulvmaling
 • Facademaling
 • Sprøjtemaling
 • Træpleje og behandling
 • Træbeskyttelse
 • Specialopgaver
 • Maling med farvet spartel fra KABE/Detale Cph

Gulvservice i Nordsjælland

Vi er specialiseret i at lave gulvarbejde på trægulve i Nordsjælland. Vi giver dig et tilbud på gulvafslibning samt behandling af dine gulve. Vi arbejder med markedets bedste produkter, samt maskiner, og så har vi Nordsjællands bedste malermestre. Så er der garanti for flotte gulve med et holdbart resultat. Derfor tør vi også godt at give 3 års garanti på gulvarbejde. Vi laver bl.a. følgende inden for gulvslibning:

Som du kan du se under vores referencer, har vi stor erfaring med at levere flotte gulve i Nordsjælland. Du vil også kunne se, hvor stor en forskel en gulvslibning og efterbehandling kan gøre for et ellers slidt gulv. Du vil også kunne læse kundeudtalelse omkring Malerfirmaet Egholm.

Pris, deadline og aftaler overholdes altid

For os er den naturlig del af vores gode service at overholde alle aftaler. Vi kan forstå på vores kunder, at dette ikke altid er tilfældet i håndværkerbranchen.

Hos Malerfirmaet Egholm er kundetilfredshed førsteprioritet. Derfor leverer vi altid en mere-end-forventet service. Du kan regne med at den pris, der bliver aftalt overholdes. Derudover er vi en maler, der overholder aftaler og deadlines, fordi det er naturligt for os.

Selvom vi bruger kvalitetsprodukter, kræver det stadig godt malerarbejde at udføre. Derfor har vi kun branchens bedste malere, som leverer et mere end forventet stykke arbejde.

Malerfirma i Nordsjælland

Farvet spartel i Nordsjælland

Hvis du ønsker et beton look på badeværelset eller at give dine vægge nyt liv. Så er farvet spartel en rigtig god mulighed. Vi bruger KABE/Detale Cph i Nordsjælland, da de er de førende på markedet for farvet spartel.

Vi laver både spartel til badeværelser og vådrum, samt til opholdsrum. Vi bruger de førende leverandører på markedet, så vi kan skabe de bedste og mest holdbare resultater. Vi benytter bl.a. produkter fra Detale (tidligere KABE), samt fra KAOS designspartel.

Derudover benytter vi en specielt holdbar spartel til vådrumsspartling i Nordsjælland. Vi benytter naturligvis en almindelig spartel til vægge inden, de skal males. Vi har mange års erfaring, og kender derfor den rette påføringsteknik for at skabe det look og struktur, du ønsker.

 

Vores medarbejdere

Alle vores malere og malermestre er faglærte i Danmark. Vi udvælger vores medarbejdere nøje ud fra flere faktorer. De skal selvfølgelig være uddannet malere, og derudover skal de være dygtige til deres arbejde og have erfaring. De skal også være socialt kompetente og kunne levere en god service i Nordsjælland.

Nymalet stue i Nordsjælland

Kvalitetsarbejde med kvalitetsprodukter

Vi arbejder kun med kvalitetsmaling fra Sigma, som producerer miljøvenlig maling af højeste kvalitet. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller håndværk. Derfor bruger vi slidstærk maling, som kan klare hverdagens slitage og brug.

Sigma leverer maling, der matcher det nordiske klima. Det betyder, at udendørs malingen er hårdfør og kan modstå det skiftende klima, vi har i Danmark. Samtidig er de også nutidige, og har bl.a. Sigma Fresh air, som er en maling, der forbedrer indeklimaet i dit hjem.

Vi maler træværk, vægge, gulve, lofter og meget mere. Vi har både malere til indendørs maling og malere til udendørs maling og maling af facader.

Vi arbejder med miljøvenlig maling i Nordsjælland

For altid at få det bedste malerarbejde gjort med de bedste malerprodukter, har vi taget skridtet videre og arbejder ikke kun med markedet bedste maling. Vi benytter også en miljøvenlig maling, når vi skal male din bolig eller virksomhed.

Dette gøres for at beskytte vores jord, vores medarbejdere og vores kunder.

Vores erfarne malere guider dig selvfølgelig til det rette valg af maling. Der er stor forskel på, om man bruger Sigmacryl 5, som er en akrylmaling eller om man bruger Sigma Fresh air, som er en supermat loft- og vægmaling.

Bestil et uforpligtende tilbud online

For at du kan indhente dit tilbud 24 timer i døgnet, har vi udarbejdet en tilbudsforespørgsel. Du kan sende en tilbudsforespørgsel ved at udfylde denne formular. Eller du kan give os et kald på: 36 77 77 00 eller skrive en mail till: info@malerfirmaet-egholm.dk

Du er altid velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud til bolig eller virksomhed i Nordsjælland. Vi kan stå for større renovation af vægge og gulve eller mindre opgaver, og maler både for private og virksomheder.

Ønsker du mere information?

Hvis du ønsker yderligere information eller et tilbud på arbejde, kan du kontakte os på:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel

Vi glæder os til at høre fra dig.