3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler i Hillerød

Vi er Hillerøds bedste maler - og giver byens bedste service

Vi giver dig Hillerøds bedste service og det flotteste maler- og gulvarbejde. Vi leverer kun kvalitetsarbejde og altid til den aftalte tid og pris. Alle vores malere og malermestre er uddannet i Danmark. Det er et kvalitetsstempel og er med til at sikre flot arbejde og god service hver gang. For Malerfirmaet Egholm, er det den vigtigste opgave at kunne rådgive samt udføre det bedste arbejde.

maler i Hillerød

Gulvservice og maler i Hillerød

Vi arbejder med inden- og udendørs malerarbejde og gulvservice. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor faget. De ved derfor, hvordan de bedste resultater opnås og kan rådgive dig til farvevalg, glans og alt andet inden for maler- og gulvbranchen. Vi udfører følgende arbejde:

Vi maler både indendørs og udendørs

Vi er et team af uddannede malere og malermestre med mange års erfaring. For os er det vigtigt kun at ansætte dansk faglærte folk. Det er et kvalitetsstempel, og giver en tryghed for både os og kunderne. Vi laver alt indenfor malerarbejde til gode priser i Hillerød, bl.a.:

  • Vægmaling
  • Loftmaling
  • Gulvmaling
  • Facademaling
  • Sprøjtemaling
  • Træpleje og behandling
  • Træbeskyttelse

Vi giver alle i Hillerød gulve, så gode som nye

Vi arbejder kun med markedets bedste gulvslibningsudstyr og de bedste ansatte i branchen. Når vi har udført gulvarbejde i Hillerød, tilbyder vi altid efterbehandling af gulvene. Dette gøres med efterbehandlingsprodukter, som er velegnet til dine gulve. På den måde får du et pænere gulv, som har en længere levetid og et pænere resultat fra gulvafslibningen.

  • Slibning af lamelparket-, massivt planke og egeparketgulve.
  • Efterbehandling af gulve

Vi har tydelige beviser på, at vi leverer bemærkelsesværdigt flotte gulve. Under vores referencer kan du se før/efter billeder af gulvafslibninger og efterbehandlinger. Vi har tidligere arbejdet med gulvservice i Hillerød, og har kun tilfredse kunder i området.

Spartelarbejde i alle slags rum på møbler og overflader

En af tidens største trends er et råt og industrielt look. Dette opnås bl.a. med farvet spartel, som giver et betonagtigt look. Vi har stor erfaring med at skabe lækre og flotte overflader med produkter som DETALE CPH spartel og KAOS designspartel.

Begge er produkter, der kan anvendes til at give det industrielle look. Der er et bredt udvalg af forskellige farver, og man kan også opnå forskellige strukturer alt efter påførelsesmetode, man bruger. Alt dette har vi stor erfaring med og kan skabe det resultat, du går efter.

Da vi benytter professionelle produkter, kan vi også lave farvet spartel på badeværelser og vådrum. Dette kan også gøres i forskellige farver og i den ønskede struktur.

maler i Hillerød

Hillerøds bedste maler - både til indendørs og udendørs arbejde

Vi har de mest kompetente medarbejdere, bruger markedets førende leverandører og vi mener derfor, at vi er de bedste malere til prisen i Hillerød.

Vi har både erfaring med at male indendørs og udendørs. Vi kan guide dig til at vælge den rigtige type maling og glans alt efter dine ønsker.

De har også specielt lavet facademaling, væg- og loftsmaling og gulvmaling. Derudover leverer de også træmaling og træbeskyttelse.

Vi giver dig flotte og holdbare vægge

Vi ved præcis, hvad der skal til for, at du opnår det bedste resultat på dine vægge. Dette gælder, hvad end det er maling, tapet eller om det er gulvene, du skal have lavet. Vi sørger for altid at reparere vægge før, vi går i gang.

Dette kan enten være ved slibning, spartling eller noget andet, der skal til. Vi ønsker nemlig, at du får de flotteste vægge med et godt og holdbart resultat. Dette opnås bedst ved at give dem en jævn overflade.

Vi tilbyder altid 3 års garanti på alt vores arbejde i Hillerød. Dette gør vi blandt andet, fordi vi ved, at vores arbejde og produkter giver en lang holdbarhed.

Bestil et uforpligtende tilbud online

For at lette vores egen administration og gøre tilbudsprocessen lettere for dig, har vi lavet en online tilbudsforespørgsel. Dette betyder, at du kan få et online tilbud på malerarbejde eller online tilbud på gulvslibning. Du kan udfylde formularen 24 timer i døgnet, og er ikke afhængig af telefonens åbningstider. Vi kontakter dig og laver et tilbud sammen.

Tilbuddet er helt uforpligtende, og vi har lavet flere tilbud på en maler i Hillerød. Vi har lavet arbejde alle steder fra lejligheder, til virksomheder i industriområdet og til villaerne i Hillerød.

Du kan få hurtig opstart i Hillerød

Vi ved, at det er vigtigt for nogle med hurtig opstart på malerarbejde eller gulvservice. Derfor tilbyder vi hurtig opstart i Hillerød på alt vores arbejde. Vores kontor ligger i nærheden, så vi kan hurtigt komme forbi med et tilbud.

Nogle ønsker at være hjemme, når maleren kommer. Andre vil gerne have, at vi arbejder der, mens de er på arbejde. Lige meget hvad, så tilpasser vi os dine ønsker og behov.

Vi bruger Nordens førende leverandører

Vi vil kun levere kvalitetsarbejde, og arbejder derfor kun med kvalitetsprodukter. Dette gælder både vores maling, som er en miljøvenlig maling, vores gulvmaskiner og efterbehandlingsprodukter, som er de bedste på markedet.

Derudover er alle vores medarbejdere faglærte, som dansk uddannet malere og malermestre. Kombinationen mellem de bedste håndværkere og markedet bedste maler- og gulvprodukter giver for os det bedste resultat. Derfor kan vi også sagtens give 3 års garanti på vores arbejde.

Vi maler med miljøvenlig maling

Vi er en maler, der tager socialt ansvar. Dette gør vi bl.a. ved at bruge miljøvenlig maling. Vi har testet disse produkter længe og kvaliteten, holdbarheden og resultaterne overgår selv de bedste produkter på markedet.

Vi maler for både private og virksomheder

Vi har stor erfaring med at arbejde for både private og erhverv. Der kan være nogle andre ting, der bliver prioriteret eller skal tages hensyn til. Vi klarer begge dele, og giver begge typer kunder den samme gode service.

Har du brug for mere information?

Så kontakt os på:
Tlf: 36 77 77 00
Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk
Eller prøv vores tilbudsforespørgsel