3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Maler Hornbæk

Hornbæks bedste service og flotteste malerarbejde

Vil du have god service, flot arbejde og en god pris på malerarbejde? Så er det Malerfirmaet Egholm, du skal vælge til dit projekt. Vi har kun faglærte malere, som er uddannet i Danmark. Samtidig har vores malere og malermestre mange års erfaring. Vi bruger markedets bedste udstyr og produkter, så vi kan få markedets mest tilfredse kunder.

Maler Hornbæk

Maler Hornbæk

God service er det mest naturlige for os

Det er ikke logik for alle, men det er logik for os, at glade kunder er nøglen til høj arbejdsglæde og succes. Alle vores medarbejdere er også nøje udvalgt, ikke bare ud fra deres malerkompetencer, men også deres naturlige sociale kompetencer. De er derfor altid venlige, imødekommende og høflige, når de besøger dit hjem eller virksomhed.

Få Hornbæks bedste service fra Hornbæks bedste malerfirma

Vi vil have glade kunder, for det smitter! For os er det en selvfølge, at imødekomme og rådgive dig til det bedste resultat. Med vores miljøvenlige maling kan vi levere det flotteste og mest holdbare malerarbejde.

Du møder altid danske, høflige og serviceminded malere og malersvende med styr på deres ting. De vil sørge for, at du bliver glad og tilfreds med det arbejde, der bliver leveret.  Vi leverer følgende inden for malerarbejde:

  • Maling af lofter
  • Maling af gulve
  • Maling af facade
  • Sprøjtemaling
  • Træpleje og behandling
  • Maling af træ, møbler, etc.

Malerarbejde og gulvservice i Hornbæk - med udvidet garanti

Vi ved, at vores malere og malermestre altid leverer godt håndværk. Samtidig ved vi også, at vi arbejder med nogle af markedets bedste produkter og maskiner. Vi kan derfor også nemt give 3 års garanti på alt vores arbejde.

Selv god service giver vi garanti på, for vi vil gå langt for alle vores kunder i Hornbæk og kan male jeres hus eller sommerhus, når det passer jer.

Vi ordner dine gulve, så de bliver så gode som nye

Vi har specialiseret os i at slibe og behandle gulve. Når vi har været forbi, har du gulve så gode som nye. Vi ordner både gulve for virksomheder og private i Hornbæk.

Vi efterbehandler altid vores gulve, så de holder sig pæne og blanke i længere tid. På den måde slipper du for at have os rendende alt for ofte.

Få lavet følgende:

Mikrocement Hornbæk

Mikrocement Hornbæk

Farvet spartel - DETALE CPH i Hornbæk

Vi ved, at det er populært med farvet spartel på badeværelser, vægge, gulve og bordplader. Vi har mange års erfaring med at arbejde med farvet spartel. Den populære trend giver et råt og flot look til enhver bolig. Du kan få et gulv med betonlook eller et badeværelse med et industrielt look. Kun fantasien sætter grænser, og farveudvalget er stort.

Når vi skal arbejde med farvet spartel, benytter vi produkter fra DETALE CPH og KAOS Designspartel, som er de førende på markedet. Produkterne kan både bruges til at friske en bordplade op, give en væg et nyt liv eller få et råt look på badeværelset.

Hvis du ønsker et badeværelse med et råt look, skal der udføres Vådrumsspartling. Dette skal gøres, da badeværelset er udsat for store mængder fugt og vand, men dette kan vi sagtens stå for.

Vi overholder pris og deadlines i Hornbæk

Når vi har givet en pris og fået en deadline, holder vi det. Vi ved, at der kan være andre håndværkere, der afhænger af vores arbejde. Vi sætter derfor en ære i altid at være færdige til den aftalte tid. Det samme gælder med prisen, som vi altid overholder. Hvis uforudsete ting skulle dukke op, får du altid en ny pris på dette stykke arbejde.

Maler Hornbæk

Hornbæks bedste malerfirma

Vi har kompetente og faglærte malere og malermestre med mange års erfaring. De ved, hvad god kundeservice er og hvor meget, det betyder. De rådgiver dig altid til den løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst.

Vi følger altid med udviklingen og benytter os af de bedste maskiner, udstyr og produkter på markedet. Dette gælder både inden for malerarbejde og gulvservice.

Vores produkter og korrekte udførsel betyder, at vores arbejde altid er holdbart. Derfor tør vi også godt at give 3 års garanti på det.

Bestil et uforpligtende tilbud online

Vi ved, at det ikke altid passer dig at skulle kontakte os i din egen arbejdstid. Derfor har vi lavet en online tilbudsforespørgsel, som du kan udfylde, når det passer dig. Vi kontakter dig herefter, og du vil få et tilbud på den opgave, du ønsker udført. Du kan bestille malerarbejde og gulvservice i Hornbæk gennem formularen.

Du kan udfylde formularen hele døgnet uden at skulle bekymre dig om åbningstider eller andet. Du kan også kontakte os på tlf: 36 77 77 00 eller på vores mail: info@malerfirmaet-egholm.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har hurtig opstart i Hornbæk

Ting kan ændre sig, opstå pludseligt eller andet, der gør, at du har brug for en hurtig opstart. Her kan vi hjælpe dig, da vi er en maler med hurtig opstart i Hornbæk. Vi gør dette for at kunne yde gode service til vores kunder, og det mener vi, det er, når vi tilpasser os jeres ønsker og behov.

Du bestemmer selv, om du ønsker at være hjemme, når vi kommer. Nogle vil gerne have, at vi kommer i arbejdstiden - andre vil gerne være hjemme, når vi kommer. Uanset hvad, så tilpasser vi tidspunktet efter jeres ønsker og behov.

Vi bruger Nordens førende leverandører

Vi vil kun levere kvalitetsarbejde, og arbejder derfor kun med kvalitetsprodukter. Dette gælder både vores maling, som er en miljøvenlig maling, vores gulvmaskiner og efterbehandlingsprodukter, som er de bedste på markedet.

Derudover er alle vores medarbejdere faglærte som dansk uddannet malere og malermestre. Kombinationen mellem de bedste håndværkere og markedet bedste maler- og gulvprodukter giver for os det bedste resultat. Derfor kan vi også sagtens give 3 års garanti på vores arbejde.

Ønsker du yderligere information?

Hvis du ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes følgende steder:

Tlf: 36 77 77 00

Mail: info@malerfirmaet-egholm.dk

Eller prøv vores tilbudsforespørgsel