3 års garanti
Garanti for kvalitetsarbejde
Malerministeriet
Hurtig projekt opstart
36 77 77 00
36 77 77 00
07:30-17:00 
BESTIL TILBUD
BESTIL TILBUD

Afdækning

VI SØRGER FOR AT ALLE OVERFLADER, DER IKKE SKAL MALES, ER DÆKKET ORDENTLIGT AF

Der er ikke noget værre end at bruge unødig og dyr tid på rengøring. Derfor sørger vi for, at afdækningsarbejdet er foretaget ordentligt. Det sparer os for en masse tid og dig for en masse penge.

Når du bestiller en maler, køber du også malingen, og det er en tillidssag

Malerfirmaet Egholm står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder til det bedste resultat. Hvis du mangler inspiration til istandsætning, kommer vi gerne med vores input til malerarbejdet.

Afdækning er en selvfølge for os

Vi passer meget på dit hjem og dine ting. Derfor dækker vi også alle flader, som ikke skal males, godt af. Vores afdækning får vi hos vores leverandør, som kun arbejder med kvalitetsprodukter og materialer.

Du får altid 3 års garanti

Vi giver altid 3 års garanti på alt vores arbejde.

Vores materialer

Vi bruger altid markedets bedste leverandører. Vores maling bliver leveret af PP - Pro, som er en af markedets førende leverandører af maling til profesionelle.

Køb PP Pro maling her

Vores malerfirma

Malerfirmaet Egholm er et team af faglærte malere uddannet i Danmark. Vi samler på glade kunder, og dine ønsker og behov vil derfor altid være i fokus.

 

Vores team

Alle vores malere og malersvende bliver udvalgt udfra to kriterier. Deres faglige kompetencer og deres sociale kompetencer. Vi ønsker nemlig, at alle vores medarbejdere altid yder den bedste service. Kombinationen af dette og et flot og holdbart arbejde mener vi, er vejen til glade kunder.

 

Rengøring og husholdningskemi

For at opnå gode resultater med maling, skal overfladen altid være ren og tør, inden behandlingen startes. Malingfjerner og andre specialrengøringsmidler fjerner gammelt snavs. Til alm. rengøring findes også effektive produkter i sortimentet.

Skal der kraftigere midler til at få overfladerne rene nok til ny maling, er der forskellige typer kemi, der kan klare selv genstridige pletter og indgroet snavs.

Kemikalier bruges til at fortynde maling og afsyring af møbler.