Finansiering til Private Forbrugere

Privatlån der sætter kulør på tilværelsen

Lån op til 60,000 kr. Rente & gebyrfrit

Omkostningsfri finansering tilbydes ved malerarbejde, som udføres i perioden januar til og med marts måned

Læs mere

Egholm Finansiering

Vi tilbyder tre forskellige finansiering, hvor du ikke skal stille nogen former for sikkerhed. Vælg nedenfor, hvilket lån der passer bedst til dig. Privatlån tilbydes i størrelsesordenen 2.000 kr. til maksimalt 120.000 kr. Løbetiden på finansieringen vil være på mellem 10 og 72 måneder – afhængig af det enkelte kampagne produkt og lånets hovedstol.

Hurtigt overblik over fordele ved finansiering
Rente & Gebyrfri finansering tilbydes kun til ydelser, som udføres i perioden januar til og med marts måned

 • Lån op til 60.000 kr

  Rente & Gebyrfrit

 • Rente fra

  0,00 – 9,95%

 • Sikker handel

  Lån uden at stille Sikkerhed

 • Lån til malerarbejde

  eller til køb af maling

 • Uden udbetaling

  Lån op til 120.000 kr

 • Kampagne

  Ved udførsel, Januar, februar, marts

 • Hurtig svar tid

  Ansøg med NemID

 • Lån mellem

  2.000 – 120.000 kr.

 • Løbetid

  Fra 10 og 72 måneder

Ved udførsel af malerarbejde fra Januar til og med marts måned – Rente & Gebyrfri Finansiering

Rente-og gebyrfri –10 mdr.

Lånebeløb: 2.000 - 60.000 kr.
Løbetid: 10 måneder
Første betaling: Løbende måned
Rente: 0,00 % p.a.*
Oprettelsesgebyr: 0,00 kr.
Månedsgebyr: Inkl. BS 0,00 kr.
ANSØG HER

Rentefri- med gebyr

Lånebeløb: 2.000 - 95.000 kr.
Løbetid: 10 - 40 måneder
Første betaling: Løbende måned
Rente: 0,00 % p.a.*
Oprettelsesgebyr: 10% (min 399 kr)
Månedsgebyr: Inkl. BS 30 kr.
ANSØG HER

 

Priseksempel Rentefri- med Gebyr
Lånebeløb 30.000 kr.
Løbetid 40 måneder.
Månedlig ydelse: 855 kr.
Variabel debitorrenten: 0,00%.
Oprettelsesgebyr: 3,000 kr.
Månedlig gebyr: 30 kr.
ÅOP:  
8,15%
kreditomkostninger i alt: 4200 kr.
Samlet tilbagebetalt beløb: 34200 kr.

Låneberegner Egholm Privatlån

Standardlån 9,95%

Lånebeløb: 2.000 -120.000 kr.
Løbetid: 12 - 72 måneder
Første betaling: Løbende måned
Rente: 9,95 % p.a.
Oprettelsesgebyr: 499 kr.
Månedsgebyr: Inkl. BS 30 kr.
ANSØG HER

 

Priseksempel Standardlån 9,95%
Lånebeløb: 120.000 kr.
Løbetid 72 måneder.
Månedlig ydelse: 2259.31 kr.
Variabel debitorrente: 9.95%
Oprettelsesgebyr: 499 kr.
Månedlig gebyr: 30 kr.
ÅOP: 11,13%
Kreditomkostninger ialt: 42671 kr.
Samlet tilbagebetalt beløb: 162671 kr.

Låneberegner Egholm Privatlån

Egholm Finansiering

Malerfirmaet Egholm udbyder finansiering i samarbejde med Santander

Hvorfor få dit malerarbejde finanserede gennem Malerfirmaet Egholm

Attraktiv rente
​Hos Malerfirmaet Egholm kan du låne penge med helt ned til 0,00% i rente. Vi har 3 slags lån, som alle er med en attraktiv rente og muligheden for at låne op til 120.000 kroner, giver vi dig de bedste rammer for et lån til det, du gerne vil bruge pengene på.

Privatlån
Fælles for vores lånetyper er, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed og du på få hverdage kan få svar på din låneansøgning.

Egholm Privatlån Generelt

Lånet etableres papirløst ved brug af online løsning, hvor du benytter dit personlige NemID i forbindelse med aftaleindgåelse og som legitimation. Hvis du ikke har NemID, vil Santander ikke kunne tilbyde finansiering. Hovedstolen på finansieringen udgøres af kontantprisen for den/de finansierede vare/varer eller tjenesteydelsen/tjenesteydelserne samt etableringsomkostninger og evt. leveringsomkostninger og kan tilbydes i størrelsesordenen 2.000 kr. til maksimalt 120.000 kr. Løbetiden på finansieringen vil være på mellem 10 og 72 måneder – afhængig af det enkelte kampagne produkt og lånets hovedstol.

Når du skal optage et lån hos Malerfirmaet Egholm

Kan du bruge vores låneberegner til at danne dig et overblik over, hvor meget et lån potentielt koster. Efter at have brugt vores låneberegner, kan du klikke dig videre til Santanders formular, hvor de vil bede dig udfylde informationer om dig selv og din økonomi. De informationer bruger de til at danne grundlag for den lånekontrakt, som de udarbejder til dig, efter du har indsendt din låneansøgning. Her vil Santander også bede dig om at logge ind med NemID, da de som en del af låneprocessen skal bruge din seneste lønseddel og årsopgørelse. Efter du har logget ind med NemID, kan de hente dokumenterne, så du ikke selv behøver sende dem.

Enkel ansøgningsprocess

Santander har stor erfaring inden for lån og finansiering til private, hvorfor du hos Santander altid vil opleve en professionel og tryg behandling ved optagelsen af dit lån. Med en attraktiv rente og hurtig behandlingstid er du derfor sikret at regningen bliver betalt, efter have sendt en låneansøgning. Du klarer hele låneprocessen online, det betyder, at du frit kan bruge dit lån til det, som du helst vil. Finansering etableres papirløst ved brug af online løsning. Herefter behandler vi din låneansøgning, og du får svar fra os. Herefter sender vi dig en lånekontrakt, som du kan underskrive elektronisk med NemID efter at have læst den igennem.

Ved kreditvurdering, er følgende minimumskrav

Kunden skal være minimum 18 år og myndig.
Kunden må ikke være registreret i RKI eller tilsvarende register. Kunden må ikke have en dårlig kredithistorik i Santander. Kunden skal have fast bosted i Danmark
Santander foretager en kreditvurdering af Kunden og vil i den forbindelse foretage opslag i SKATs elektroniske arkiv og i KreditStatus.

Tilgang hertil sker på baggrund af samtykke afgivet af Kunden. Hvis Kunden ikke ønsker at afgive dette samtykke, kan Santander ikke tilbyde finansieringen.

Individuel kreditvurdering

Der laves en individuel kreditvurdering af din privatøkonomi, når du ansøger om et lån hos Malerfirmaet Egholm. Det betyder, at Santander kigger din privatøkonomi igennem og på den baggrund giver dig et lånetilbud, som du kan vælge at takke ja eller nej til. Da vi altid laver en individuel vurdering af vores låneansøgninger, kan de heller ikke garantere, at renten og vilkårene for lånet er de samme som dem, du oprindeligt har set på siden. Det afhænger i sidste ende af den individuelle kreditvurdering, som vi laver. Du kan læse den endelige vurdering i lånekontrakten, hvor du også kan se den rente, vi kan tilbyde dig på lånet.

Skal jeg stille sikkerhed for at låne penge?

​Nej, du skal ikke stille sikkerhed, når du skal låne penge gennem Malerfirmaet Egholm. Vi lader det være op til dig, hvad du gerne vil bruge pengene på, og derfor beder vi heller ikke om sikkerhed ved optagelsen af et lån. I stedet vil Santander bede om din årsopgørelse og seneste lønseddel, som du automatisk kan give adgang til via NemID. Det kan du gøre, når du skal indgive en elektronisk låneansøgning via formularen.

Så nemt er det at låne

At være Eurozonens største bank forpligter. Hos Santander Consumer Bank er de professionelle, og har fokus på god service og sikkerhed. De har gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre, er at have dit NemID parat, udfylde ansøgningen her på siden og trykke send. Det hele foregår elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende. For at få et lån hos Santander må du ikke være i restance hos Santander eller have udlæg i bil eller ejendom tilknyttet husstanden.

Santander er blandt de førende finansieringsselskaber i Danmark, der tilbyder forbrugs finansiering til private forbrugere.